Träningen!!

Var nog årets bästa träning idag, sånt gillar vi skarpt :D Gick jätte bra för alla och för mig också ;) På väg till träningen var det jag som körde, hihi tränade på att svänga idag, och allt gick super bra :) kuul!! Och hur mycket bättre kunde en sådan kväll sluta, att mamma lagat krusbärskräm med jordgubbar i när man kom hem :) MUMS

Nej nu måste jag faktiskt sova (:
PUSS

Vad göra efter gymnasiet?

Ja idag var det en föreläsnings dag i skolan, både Gävle högskola och Uppsala universitet var och hade några halvtimmes föreläsningar. Dom var bra tycker jag, man fick en större inblick i vad som fanns att erbjuda och hur det ser ut och lite annat smått och gott som är bra att veta inför pluggandet i framtiden. Jag tycker nog att Gävle verkade lite bättre än Uppsala, men jag vet inte alls. & så vet jag inte vad jag vill läsa heller, vill jag jobba med ekonomi? i så fall vilken inriktning? Det är saker som snurra i huvudet just nu!! Snart dags att bestämma sig ju..
Arbetsförmedlingen och en ekonomirådgivare var också där, intressant och bra att veta saker fick man med sig från dom båda :)

Har suttit och skrivit lite på datorn nu ett tag, känns faktiskt bra :) och snart ska man tänka tillbaka på Kungshamn i somras för vi ska äta biff stroganof, en av rätterna vi lagade på spritkök när vi sov i tält, och det var huuur goott som helst ;) & träning ikväll, mums!

PUSS

Hihi, satt och kikade lite på bilder och hittade den här snygga ;) Jag och Linnea hade ju lite knutkänslor några dagar innan knut & tittade igenom gamla kläder  :) Snygg va? haha

Säger bara damlaget! :)

Tack alla som gjorde gårdagens lagfest till en kanon tillställning :D Blev verkligen lyckat brudar!! Måste göras om och då vill vi att alla ska vara med :) Kvällen bjöd på: Tacos, laglekar, bäst människor, musiiik & dans Vad annat än bra kan en sådan kombination bli?! Så kuul vi hade :D Fick lite besök av herrlaget med, skadar ju inte med lite killbesök ;) hihi
Hoppas på att lite bilder kommer upp på FB så man får sig några roliga bildbevis på allt också :)

Imorse mådde man som förtjänat, trodde ett tag att jag drabbats av vinterkräksjukan jag me, 18 timmar utan mat= tom mage, men men blev bättre iaf.. Det blev promenix, pizza och solsidan på det. Så nu är man laddad för en ny vecka. :)
Tryckte just i mig två apelsiner till början av Wallander också, en blod å en vanlig, det var smarre smaksens de :) Man bli så törstig så här dagen efter, konstigt det där, en annan sak som jag upptäckte idag var att jag var super duper röd om läpparna, kan alkohol färga läpparna? haha

Ska ta och hoppa i säng snart och imorgon blir det en efter gymnasiet dag i skolan, kul tycker jag, hoppas på massa inspiration :)

Puss mina vänner


Solen värmer oss idag :)

Sitter och väntar på att min stereo ska bli hämtat, som vi ska ha ikväll, (hoppas den är lika taggad som alla andra HAHA) och sen ut i det fina vädret och åka skidor :D myys. Det blir att åka själv idag, lika själv som jag är hemma just nu :P hihi men det ska nog gå bra!!

Idag har jag faktiskt varit ganska effektiv på morgonen, gick upp kvart över 8 på en lördag, det var inte igår. Men jäklarns vad skönt det var, känns som om man har mer energi på morgonen :) och det var ju bara bra för mig, för jag hade bestämt mig för att bädda nytt i min säng, så det blev att fixa med det, sen dammsög jag, dammade lite också. Så nu är mitt rum i tipp topp igen ;) hihi, ja det är iaf rent och fint!! Jag passade också på att vädra huset efter dammsugningen & gud vilka vårkänslor jag fick, dofter, solen och den sköna luften som kom in, UNDERBART!!
Nu tycker jag Emelie ska komma så jag kommer ut någon gång ;) Längtar, ska passa på att tagga lite medan jag glider fram, har ju hunnit me att valla mina skidor idag också, så nu jäklar hoppas jag på bra skidor, och bra spår med för den delen!!

Puss

Så himla typiskt att kräk sjukan förföljer vårt lag, sist var det på juldagen, och Johanna gick och blev sjuk, när vi var taggade. & nu Emma, så himla super duper tråkigt, hon som fixat och ordnat för att det skulle bli en GRYM kväll, och var mer laddade än någon annan gång. Men hoppas hon kryar på sig snabbt!!


kluvna tankar

Hej hallå, denna dag blev väldans lång och utdragen. Kom till skolan i vanlig tid och jobbade hårt med Samhällen, och vi blev äntligen klara, skönt!! Men det var efter massa fixande och trixande, man tappar humöret lite lätt när man har vetskapen att man kunde ha legat i sängen :P

Det blev sen bara 2 lektioner för min del idag och dom var mer än slappa kändes det som, alla lärare verkar tycka att vi ser trötta ut på fredagar och kör lugnt, fick tom. sluta tidigare :D

Kom hem i tid och följde med mamma på världens segaste handling.. men sen blev det pancakes när vi kom hem, mumma kardemumma!! Sen bänka sig framför handbollen på Tv:n kul att se tycker jag, inget man gör varje dag direkt. På kvällningen har jag och Linnea "nördat" Guitar Hero :P ha ha, kul det där, vi testade på från medium - expert, som vi skattade och flamsade, hihi nackdelen är att man får så ont i fötterna när man sitter på dom :P men annars var det bara roligt, Linnea har börjat klå mig på en del låtar också, så nu jäklar är det fight när vi spelar ;)

Ska ta och sova lite nu, för imorgon känns det som det kommer hända mycket, allt är inte planerat än, men den börjar iaf med skidåkning, själv den här gången. Och på kvällen blir det att umgås med bästa laget, för då är det FEEST!!

Puss & god natt

Har tänkt mycket på er idag, kära kusiner, moster & man! Kan inte riktigt förstå hur det känns eftersom jag själv aldrig vart med om något liknande. Kan inte riktigt förstå hur det är att var utan farmor. Hon som alltid ska finnas  där. Men allt kan man inte rå på så är det bara och det får man på sikt accepter men man vill inte tänka på det. Detta fick mig att tänka på min egna farmor extra mycket idag, hon ligger fortfarande kvar på sjukhus och vi vet att hon inte kommer att bli som hon var tidigare men man vill ha henne på hemmaplan, man vill känna att hon är här hemma och veta att hon trivs, men just nu funkar det inte så, infektionerna verkar inte ge sig! och sjukdomen är något man vill få bort och bota nu, på en gång, men det går inte snabbt. Bättringsvägarna har varit många och vi har sett att det går!, men ofta slutat på ett annat än bra sätt. Jag tänker på dig farmor, önskar bara att du kunde flytta hem till farfar och Lady igen, där du hör hemma ♥

The day after tomorrow, gonna be great!

Nu har jag suttit ett bra tag framför datorn, känns som om det räcker för idag nu!! Är inte klar med det jag ville ha klart men får kämpa vidare på det imorgon.

Det blev iaf ett lyckat besök i Uppsala, och det tackar vi för :)

Idag hände något som inte har hänt på flera flera månader, jag läste ut en bok (Y) Känns riktigt bra, och det var inte sämre att boken var jäkligt bra den me, Ego Woman- av Carolina Gynning Kan rekommendera den starkt mina vänner!! Den är verkligen skriven av en stark och framgångsrik och omdiskuterad person, verkligen kul att läsa. jag fick boken i födelsedags present för övrigt. Jag tog tag i boken på nytt nu när vi ska läsa böcker i skolan igen, tog det som en liten uppvärmning nu när jag ska sätta mig in i Da Vinci Koden ska bli spännande :)

Ska ta och bädda ner mig nu och drömma om den sovmorgon som jag skulle ha haft imorgon till 12, men eftersom inte samhällsarbetet är klart blir det att åka till skolan i vanlig tid iaf :/ men det ska nog bli bra och om vi blir klara på lektionen (som vi kommer att bli) så finns det andra arbeten att jobba med så det är lugna puckar, inge långtråkigt här inte ;)

Nej god natt på er!!

PUSS


Ska även påpeka att jag blir väldigt glad över att få kommentarer, speciellt när dom är gulliga :) Kul att du gillade jättemuffinsen Karin ♥



Övertid i skolan

Hejhej, just nu sitter jag faktiskt och pluggar i skolan. Vi har egentligen slutat men jag passar på att jobba lite nu när jag ändå ska åka in till stan om en stund..

Dagen har varit ganska skön ändå, på min och Karins sovmorgon satt vi och jobbade projekt, och det gick bara bra. Förutom att klockan på kontoret går helt fel, eller rättare sagt står STILL. Så det blev en springtur till naturen, tur att Maria var på bra humör ;) HA HA.
Vi hann inte ens med att premiär fika på vår projekttid, utan det blev att äta dom BAUTA muffinsarna senare. Dom blev verkligen hur stora som helst (bakade dom igår) men blev ändå ganska lyckade tycker jag :) hihi men nästa gång räcker det med halva storleken.

Nej nu ska jag ta och skriva på mitt arbete.

Puss

Match dags

Har precis ätit upp min portion lasagne, och guu va god den va :)
så nu är jag ännu mer laddad inför matchen!
Nu går jag och packar och traskar på samling, håll tummarna för oss!

Puss

Så taggad men samtidigt så otaggad!

Fick tillbaka min labbrapport idag som vi gjorde precis innan lovet, gick inge vidare på den, måste göra om den, BLÄÄ. Känns som om jag blev så taggad på att skriva klart den andra som jag håller på med nu!! eller inte.. Det blev tyvärr inge skidor igår heller, jag och Linnea var lite för sega för det.. och träningen kunde ha gått bättre, men men nu är det bara att ladda om, på alla sätt och vis. Både till skola, innebandyn och skidåkning, nu jäklar blir det skärpning!

Det som jag är desto mer taggad för just nu  (och mer ska det bli) är matchen ikväll som ska spelas mot Björklinge i Björklinge. Nu jäklar ska vi visa att dom inte är oslagbara!! Nu ska vi kötta brudar ;) Jag citerar Emelies kommentar "dom är vitlöksklyftor och vi vitlökspressar. Vi ska mosa dom!) Bra sagt tycker jag :D
Till middag innan match blir det lasagne, mums. Linnea kirrar det nu hon :)

Puss

Choklad är gott :)

Hej, sitter och äter på en god kladdkakemuffins, hihi, så himla gott :) Det var ett tag sen jag åt choklad innan vi bakade dessa godingar, och sen dess har jag ätit massor känns det som :p hehe, nej inte riktigt så mycket men satan va gott det är, lite för gott!

Kom hem från skolan för ett tag sen, det var en ganska lugn dag, och massa skratt i matsalen. Vi kör på prickigt och vitt tycker jag ;D haha

Nej nu ska jag ta tag i mitt historia arbete, fick lite dåligt samvete när jag insåg att jag inte rörde det så förra veckan, men nu jäklar!!
Sen blir det ut och stå på skidor och innebandyträning efter det :)

Puss

Ps. muffinsen är slut nu :( Ds.

Skön helg!!

Den här helgen gick inte så jätte fort som alla helger har en förmåga att göra, det känns riktigt skönt!! Den började med en myskväll hemma hos Matilda, jag och syster följde med henne hem efter skolan, så lagade vi mat och efterrätt tillsammans, spelade wii & tittade äntligen på Avatar :) Det var riktigt mys må jag säga ♥ I lördags blev det att ramla ur sängen tidigt för då var det dags  för Roslagsvalsen, rally, ett lopp som inte körts på typ 20 år, så det var klart att vi skulle ut i skogen för att titta. När det var så nära också :) Vi packade med oss lite varm choklad och åkte ut. Det var riktigt kul, påmindes av gamla rallyminnen sen man var liten också. Tyvärr så blev det inte  någon grillning av korv eftersom just den sträckan vi ville se kördes så tidigt, men det får vi ta en annan gång.

Efter det blev det innebandy för hela slanten, först U- herrarna som spelade, kul att se, vinst blev det me :) då genomförde jag, Linnea och Rebecca våran observation till psykologin också. Inte så ansträngande, bara roligt. Efter det gjorde jag sällskap med Maja i secken till Linneas match :) En rolig sport det där!! På kvällen blev det att hjälpa mamma & pappa att "vårstäda" lite hihi, nej men grejade hemma och gjorde det lite hemtrevligt, bakade även två sorters bröd!

Dagen spenderades först framför tv:en och tittade på skidåkning, sen egen runda i spåret med Linnea (roligt roligt) Sen hem på plastburksvisning som mamma hade hemma :P hihi, Ja för er som inte vet så är det såna där dyra, bra och smarta plast saker som säljs genom hemmavisningar, typ som ett ljusparty fast med plast burkar (även andra grejer) hehe Ja men det var trevligt iaf. Sen resten av dagen, blev det Guitar Hero spelning med Linnea :D haha vi testade på medium & hard, så jäkla kul!!!!! Sen pizzamys på kvällen.

Imorgon börjar skolan igen och det känns faktiskt inte så jätte jobbigt, och det är en skön känsla måste jag säga. Det börjar med en sovmorgon också inte alls fel. Men först ska jag sova, sen upp och äta nybakat bröd (degen är gjord idag, och ska in i ugnen i morgon bitti, goootttt!!)  hihi


Lite bilder från helgen kan jag visa också :)

Matilda ♥

Det godaste jag ätit på länge, tacogratäng me grönsaker & chips MUMS!

Efterrätten som jag gjorde, chokladmousse :)

Tog massor av bilder, men visar några, här var den charmigaste av dom alla tycker jag :)

Får mig att tänka på "Rally brudar" :)


Tror det var överlägset Volvo:n som körde. Ingen Audi här inte ;)


Till sist en bild som var med på UNT:s hemsida :) hihi Jag & Linnea.

PUSS på er alla "bilentusiaster", lika mig (ibland iaf) haha ;)

Sov iaf gott inatt!

Ojoj, vilken sovmorgon det blev. Hade ställt klockan på 8 för att ta mig upp i bra tid och kanske titta på något arbete (det var planen) Men riktigt så bra blev det inte för klockan 20 i 10, då bussen som jag skulle hinna med går,  kommer pappa in och väcker mig, hahah, hade inte hört klockan nån gång på 2 timmar. Snacka om skicklig!! (eller sängen skön säng rättare sagt) Pappa var hemma och kunde skjutsa mig, så på med kläderna och kasta i mig 2 mackor och sätta sig i bilen. Lektionen skulle börja kvart över 10 och jag kom precis i tid :P haha sköön morgon!!

Dagen har varit lugn, det var typ eget arbete på alla lektionerna, 3st. Sen hade vi återförening av Gojibäret UF, hehe kändes som det var så länge sedan vi gjorde något :P men nu är vi igång igen, har redan bokat in 3 försäljningstillfällen :) kulkul. På eftermiddagen så var jag och Linnea och testade skidspåren och YES det var spår, mycket bättre än sist, men det var fortfarande dåligt med snö i dom och väldigt isigt. Men det var skit kul ändå :) Vi åkte 7,5 km (3 var på 2,5:an) kändes skönt, men lite bakhalt var det allt :P

Jag har startat en träningsdagbok för ett tag sen som jag försöker uppdatera så gott det går, kika in om ni vill :) http://www.funbeat.se/person/overview.aspx?PersonID=233355 Finns även länkat under "länkar" här på bloggen. Kan rekommendera den till alla som vill ha koll på träningarna, det är kul, jag lovar! (:

Imorgon är det redan fredag, den här veckan rann förbi känns det som, men det är aldrig fel, för imorgon ska jag spendera kvällen hos MATILDA :D kommer bli mysigt värre!!

Nu ska jag fortsätta skriva lite på mitt CV, känns som om det är bra om det är klart om det skulle dyka upp någe roligt jobb ;) hihi



Lite bilder från igår:

Jag och Linnea var så sjukt sugna på kladdkaka eller chokladmuffins, så vi bakade en kombination, kladdkakemuffins :) huur, gott som helst, exakt sådär kladdiga som man vill ha det!! & det var tydligen fler som tyckte ;) hihi

Igår hade bror Henrik namnsdag så mamma och pappa var hem till honom och fikade (jag på träning) och då köpte dom såklart fika till oss också :D Mumma av mamma :P hihi Årets första och super goda semla!!

Från bageri Landings :)

PUSS

Pissväder!!

Dagen började hur segt som helst, sov 20 minuter längre än vanligt, visste inte riktigt vad jag gjorde heller, jag åt min "Haag gröt" hihi men det mesta gjorde jag mest omedveten. Promenaden till bussen gick bättre eftersom det var lite fruset ute, Yes tänkte jag då! Sov som en stock på bussen (på hemresan med för den delen :P ) och det blev inte bättre i skolan, har aldrig varit sådär trött någon gång i skolan, jag gick ju inte ens i säng så sent, jag var bara helt slut ändå. Tror det måste varit något med vädret som gjorde mig trött. Men jag vaknade tillslut och bestämde med Rebecca att vi skulle åka skidor när vi kom hem :) kul!

Men riktigt så blev det inte, vi bestämde träff och jag klädde på mig och började min vandring på en isbana (vår gata) fy tusan vilket väder så jäkla halt, tur att jag hade stavarna säger jag, för pjäxorna var inte direkt det bästa att ha på fötterna! Men väl framme vid spåret så upptäcker vi att spåren försvunnit, helt igen sjunkna av allt regn och värme som varit :/ så himla tråkigt allt var bara några dm. vit is, vi var ju så taggade! Men sån tur var fick vi iaf skjuts hem, för jag tror allvarligt att vi inte skulle ha kommit hem ordentligt, så jäkla halt är det ute just nu!!

Så eftersom det inte blev någon skidåkning blev det att vara hemma och ta det lugnt, vi åt en god kyckling middag, sen har jag & Linnea spenderat kvällen i soffan framför idrottsgalan :D eftersom vi missade den igår. Och som alltid så var den kanoners, Hellner fick pris, Kalla fick pris, ja många fler också såklart. Mycket roligt och kul att se alla så glada dom blir :) Nu ska jag bege mig till sängen, GODNATT & hoppas på en piggare morgondag :)
Puss


Min nya och fina skidutrustning (:

måndag

Dagen har varit ganska lugn, startade med en sovmorgon, skönt!! Sen skulle man till skolan, bussen var såklart inte inställd, och varningarna var många om att det var jävligt halt, men det vara bara att pallra sig ut, fick skjuts till bussen sån tur var. Men resten av vägen vilket jävla skit väder!! vill ju ha snö så att man kan åka skidor :( super duper tråkigt!

Skolan gick ganska fort idag, även fast man var lite måndags trög, men det dög :P När man kom hem fick man rycka ut som hundrastare. Så på men kängor och en (observera en) brodd, haha, och börja den halkiga vandringen till Lady, farmor & farfars hund. Där var det väldigt mörkt och tomt, och hon var inte som hon brukade. Om människor kan bli deprimerade så borde hundar också kunna bli det, eller? Stackarn, men hon blev iaf glad när jag kom och hon fick gå en sväng! Blev en ganska bra bit även fast det var halt, men vi klarade det, båda två :) Det känns så bra att hjälpa farfar lite nu när han är ensam hemma, känns som det blir allt för sällan och det är så synd, men så blir det, tråkigt men sant! En sjukdom är inget man kan rå på i första taget.

Nu sitter jag och äter en ganska äcklig middag, tillsammans med Linnea och våra datorer :P haha Det var nån konstig gräddpytt som var lite för gräddigt ;) Snart ska jag ta och dra mig till Naturkunskaps böckerna också, för vi har en liten läxa till imorgon. Senare blir det träning, som jag längtar :) hihi det har varit så kul de senaste för vi varit så många, huur kul som helst! Så kom igen nu brudar, nu får vi inte bli sämre, nu när vi äntligen fått upp närvaron :)

PUSS


En gammal bild på en glad och pigg Lady, nu ser hon faktiskt lite deppig ut, nu när inte farmor längre kan fixa henne som hon brukade. ♥

Kanon helg!

Den här helgen inleddes med en skidtur tillsammans med Rebecca och Martin för att inviga nyskidorna (som hämtades i torsdags på en vasaloppskväll på Stadium, gött med proffs vallning på plats!), hur kul som helst, väldigt ovant men roligt, hade lite teknik träning också behövs verkligen, men tur att man har en bra lärare :) Vi åkte 5 km. Sen eftersom jag var ensam hemma bjöd Rebecca hem mig på middag, mycket mycket gott och trevligt! Det blev rotsaker i ugn och lövbiff & persiljesmör och glass till efterrätt. Efter det gick vi hem till mig och spelade Guitar Hero All night long :) hur kul som helst, kul när andra vinner också ;)

Lördag & Knut, inleddes med en match mot Hagunda, blev en förlust med 3-5, men det var verkligen en bra match, alla var taggade och vi hade roligt, jag fick spela hela matchen också, skit kul å bra gick det med. Gjorde dock illa knät rejält, när jag ramlade, tog emot mig med knät och ramla in med bröstkorgen i sargen, ont! Vilade 2 byten. Men jag kände fortfarande att det gjorde ont i knät. Började också må illa. Fick reda på att man har "punkter" i knän och armbågar som man kan må illa om man slår i. Så klart lyckades jag med det :( gick inte över på typ 3 timmar kändes det som. Tur att Emilia hade en super kur hemma hos henne ;) Men som tur var så kunde jag spela utan några som helst problem, märkte bara av det när jag satt still. "kämpa tills jag spyr var order" ;)

Eftersom jag var seg efter matchen blev det segt hemma när jag skulle göra mig i ordning till kvällens firande. Men det gick efter mycket om och men så blev det helt bestämt, men hjälp av mamma :) Bestämde träff med Johanna halv 5 för att handla kvällens mat, så jag och Linnea blev klara och med full packade väskor lämnade vi hemmet. Till middag blev det tacos, så 8 taggade tjejer var hemma hos Emilia och bara körde inför kvällens knutfirande. Senare gick vi ner till bruket för att titta in alla knutisar, mycket fina!! Träffade på mycket nytt, Askungen och alla möss, Lucky Look, Helge mm. Även "Ica Stig" haha Sen gick vi hem för att maskera oss :P kulkul, sen bar det av mot folkan! Blev verkligen en Lyckad kväll :D TACK alla för det! Sjukt sköna brudar som vi fick spendera förfest med :)


Haha, inte så vacker, men det dög :)

Linnea, Tina och Jag (:

Träffade mycket bra folk där nere! :D Fick inga egna bilder men "lånar" dessa av Tina (hoppas det är okej) Så här såg iaf jag ut. :) hihi, gott om skönt folk var det!

Nu ska jag gå och duscha och försöka få ut Emilias tupering på ett bra sätt ;) sen mysa ner mig i sängen efter en helt klart kanon helg, dagen blev väldans lugn, jobbig skottning hemma och regn depp med mamma medan vi skottade av häcken :P åka på hala vägar, kika Linneas match (vinst 7-3? kuul!), solsidan, pizza, tv & dator :) Godnatt på er PUSS

PS sovmorgon imorgon väldans skönt, har även läst att vår buss 817 varit inställd idag pga halkan som blev när det började regna :( så man kan ju ha ett litet hopp om att det blir som varnat :P hehe nejdå men ganska kul! Fast jag hatar att åka buss om det är halt så jag hoppas dom tar det seriöst! DS

Skönis dag :)

Det blev som väntat att jag slutade tidigt idag med, skönt skönt!! Det blev endast 2 lektioner, Psykologi och Filosofi väldigt intressanta ämnen det där faktiskt, tror det kommer bli bra. Läraren har man testat på tidigare och då var det kanon. Fint namn har hon me ;) hihi

När jag kom hem vid 20 i 12 satte jag mig och kika på en film, skolarbete faktiskt, så det kändes skönt. Den var riktigt bra också, Troja, med bra skådisar å intressan handling. Men väldigt lång typ 2h och 20min. Men nu är man igång med historia arbetet så hoppas på att det kommer gå bra :) känns så nu iaf!

Nu är det faktiskt så att jag har inga fler läxor nu, känns så himla fantastiskt skönt, vet inte när det kändes så här senast, lycka :D Tror jag snörar på mig kängorna och går ut och skottar lite, nu när vädret äntligen börjar vända och snön återkommer :P (skidorna ska förhoppningsvis komma hem imorgon, wiiii!!)

PUSS

Glömde

Jag glömde säga något om det nya uteendet som jag försökt skapa här på bloggen, kändes som om det blivit lite tråkigt här, så jag försökte liva upp stämningen, eller iaf förändra :) vad tycks? Bilderna i headern är från nyår och nyårsdagen (: Puss på er

Nyårsresumé

Ja nu har jag varit hemma ett tag från Danmarksresan och firande av det nya året, måste säga att det blev faktiskt mycket bättre än väntat, vilken skön moster man har, hennes "man" är inte så dålig han heller :) Det blev massa firande med andra ord, fin fint med vin & champagne :) Nyårsdagen spenderades mestadels i bil kändes det som för vi åkte nämligen upp till Skagen och hälsade på deras nya sommar"stuga" eller hus närmre bästämmt. Det var riktigt riktigt nice, blev lite mållös faktiskt. Vi åkte även runt och tittade en massa, eftersom vi aldrig varit där tidigare. Det var nästan hel dött där, det gick inte ens att jämföra med sommaren då det brukar krylla av folk. Vi skulle även äta någon slags lunch där, men det gick tydligen inte för alla typ hundra restauranger var stängda, så det fick bli en french hot dog på macken :P

Eftersom det regnade och blåste en massa under nyårsnatten så försvann nästan alla snö så det kändes som vår, och i Skagen där kändes det som sommar det fanns ingen snö och solen lös och det var helt fantastiskt vackert. Det blåste dock väldigt mycket, men det brukar det göra även på somrarna. På söndagen blev det lite mysig shopping med Linnea i Silkeborg, hittade en massa fint!

Sen blev det hemresa och Tack för en så bra tid hos er i Danmark det gör jag gärna om!! Vi tog båten från Fredrikshamn till Göteborg för ovanlighetens skull, mycket skönt att slippa bilen ett tag, (känns som om jag sovit igenom hela den här bilresan faktiskt) Då såg man den riktiga skillnaden mellan Sverige och Danmark, när vi lämnade hamnen var det sol och vår, och sen på mitten någon stans började det flyta isflak och det blev bara mer och mer, jätte häftigt!!

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från nyårssemestern men på facebook den här gången, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)



Nu har skolan hunnit börja också, känns som om det här lovet gått jätte fort, men man fick några slappdagar hemma och det var riktigt skönt. Synd bara att inte skidorna som jag fick i julklapp kommit till sin rätta plats bara, alla skidor har nämligen varit helt slut i Uppsala, så nu får vi vänta tills på torsdag att hämta dom, men då jäklar :) Det var iaf skönt att det var en riktigt mjukstart på skolan, med två lektioner, nya för den här terminen och så slutade man typ kvart över 12, gött!


Från Nyår :) och jag vill lova att jag aldrig sett så många fyrverkerier som jag gjorde här, även fast det var dimmigt så höll man på och sköt mer än en timme, roligt!
Nu ska jag ta och hoppa i säng, för imorgon är det skola igen! En kortisdag då med ryktas det om.

PUSS


Vill bara säga att jag är lite irretarad på min bank, för det fungerar inte att ladda telefonen och jag har helt slut på pengar, tråkigt. Men vi klarar oss, eller hur?! ;) hihi

RSS 2.0