Semester!!

Imorgon bär det äntligen av på semester =) som jag har längtat efter alla klippor, den ljuva doften, den fina naturen osv. nu ska det äntligen bli av Kungshamn here we come ->, men först ska ännu en önskan bli uppfylld nämligen campingbio :) favorit filmen Sommaren med Göran ♥ visas i Strömstad imorgon =D får inte missa!

Vill också berätta att det mesta känns så himla bra just nu :) hade en trevlig träff i måndags, där många frågetecken blev lösta. Även fast det inte blir som båda vill, så känns det bra innerst inne, skiljas som ovänner är inget man vill vara med om!

I måndags var jag också till Stockholmen, en väldigt mysig tripp med familjen och mormor & morfar, besök i stadshuset och mysiga cafeer och lunchresturang var det som hanns med + lite fönstershopping såklart ;)

Nu ska jag gå och packa, roligt roligt :) får se om det räcker med en resväska, haha, det blir nog ett måste! ;)

(Får se om det blir något skrivet under semestern, troligen från en telefon :)

PUSS

..börja om på nytt..

Oj, vad det hänt mycket sen sist! det mesta är mycket bra saker men det finns också dåliga med i bilden, kan vara en stor anledning till att jag har legat lågt, orken att skriva av mig på bloggen har totalt varit 0. Samtidigt som jag velat skriva av mig men inte velat eller haft ork, har jag tänkt i huvudet som om jag skrev det för att bearbeta det för mig själv. Men nu har jag kommit så långt att jag kan skriva ner vad som händer och sker för att kunna gå vidare:)

Det har inte bara varit jobbigt för att min dator krånglat utan det är ett litet problem om man jämför med det stora. Man kan inte sluta grubbla, det är så himla svårt!! men det ska jag inte haka upp mig på nu, för har jag sagt att den här sommaren ska bli den bästa så ska den =D punkt slut .

De stora höjdpunkterna som den gånga delen av sommarlovet bjudit på är många, det har firats prinsess bröllop i Stockholm med live musik med bla. Eagel Eye Cherry. Det har firats midsommar, en liten kusin bebis Ture har kommit till världen :), husvaktning av Sävja lägenhet, Niklas Strömstedt live i herrgårdsparken samt massa underbara bad och solstunder ♥ Har också testat på att åka ring, huuur KUL som helst :) en av de mysiga stunder med fina vänner! Det har även jobbats i 2 veckor, mycket bra med pengar ;) sen har det mest varit mys hemma och med familjen =)

Nu är det grillning som står på schemat, något som har varit sommarens mat, nästan varje dag har det blivit grillat :) lyxigt och gott.

Har tänkt bli lite bättre på att lägga upp bilder också, eftersom jag har lätt att samla på mig många sådana :P

PUSS

RSS 2.0