22.50

Nu ligger jag i sängen efter en ganska skön dag =) det blev först två roliga lektioner sen ett mindre roligt, med en rätt så konstig lärare (hur kan man gör så??) sen lite projektarbete med mina 2 finingar :D Hade även ett möte med UF, med en schysst kille som informera oss om lite "bra vetande" inför företagsstarten =) Det går framåt nu och det känns kanon!! Imorgon bär det av mot Uppsala där hela skoldagen ska spenderas, först ett studiebesök på fredsmuseet, där vi ska kika lite på "de mänskilg rättigheterna" kulkul, sen blir det att springa runt bland partisnubbar vid valstugorna för att samla lite info inför skolvalet 2010. Kommer nog bli en bra dag det där :)

Puss och godnatt

Prioritera?

Känner mig lite smått oduktig samtidigt som jag känner mig duktig ;P Jag har nämligen inte pluggat ett skvätt på matten, men jag har däremot skurat smutsiga skor och ringar =) hehe, och nu lagas det mat, Jag och Linnea lagar falukorv till potatis och morotsstuvning :)) Sen är det träning fram till 22, så imorgon vill jag lova blir det en plugga matte dag (prov på torsdag)

Puss hej leverpastej :)

It goes my way =)

Det blev verkligen ett bra slut på gårdagen :D Först kortspel och gottismys hemma hos Rebecca ♥ sen drog vi ner till parken, och där var det faktiskt ganska mycket folk och bra musik såklart =) Vi träffade på Ellen och Arvid där nere, det var skoj och det blev tillochmed lite dans för min del ;) Cykelturen hem var extremt kall, tror det var typ 4 grader. Men vi hade det kul där nere (:

Idag blev det att sova så länge jag orkade, sen för att få i sig lite i magen stekte jag lite pannakakor åt oss :) Göttans!! Sen har jag bara tagit dagen som den kommit, slappat lite i soffan och vart till affären. Sen lagat ännu ett mål mat, värsta fest söndagsmiddagen ;) Klyftpotatis med biff och sallad, bea & guacamole till :)

Det blev verkligen en lyckad helg, glömmer den långsamt, med tanke på att jag har svårt att gå :P (träningsverk i benen) Imorgon bär det av till skolan igen, men först lite mys med morotskaka, min livsförsta egengjorda med hemodlade morötter :D  Puss



=)

Träningsläger

Nu har jag kommit hem från det roliga träningslägret som nu tyvärr är slut för den här gången, men det kommer säkert fler =) Det var verkligen hur kul som helst! Igår var det mest massa övningar, men match också såklart =) sen efter det blev det lite staffetter :D jätte kul, vi var 3 lag och vi taggade vrandra som ett riktigt lag :) Idag var det mycket teori, men också internmatcher. Sen var det också lag snack om regler och mål :) efter det lagmiddag i 12:an :) myys & gott. Sen var planerna att det skulle bli lite lagfest, men blev inget av med det.. Har suttit hemma nu ett tag och velat hitta på något, man blir ju liksom sugen på att dansa när det är fest i parken. Men ska ta och cykla till Rebecca nu så får vi se hur kvällen slutar =) hoppas på det bästa!!
PUSS

jag har det bra!!

Precis hemkommen från första idrott B lektionen med styrketest =) hur kul som helst, vi är 3 tjejer as KUL :) Styrketestet var jobbigt men kul, vi samarbetade så himla bra!! Ikväll och imorgon blir det träningsläger :))
Just nu mår jag bättre än bra!!
PUSSS ♥

Snäll ^^

Sitter här och passar ugnen framför datorn, är förmodlingen en av Sveriges snällaste syster ;) jag har nämligen bakat åt min käre syster Linnea som under tiden åker till Gimo för att träna, och det roliga är att det är till hennes projekt jag bakar :P Känner mig såå snäll :D +:et med allt är att det doftar underbart i köket av just nu 16 The kakor!!

Imorgon är det fredag vilket betyder första dagen på träningslägret, som vi ska ha hemma i österbysporthall, tror det kommer bli grymt :)

Nu ringer snart nästa plåt för att tas ur ugnen ;) Puss


En bild kan jag bjuda på, från igår när jag, Linnea och Rebecca gick hem från träningen då var det ett Smurf-moln på himlen ;D hehe söt!?

Trött

Nu håller mina ögon på att åka igen och jag börjar se suddigt, dags för sängen med andra ord. Det var en kononers träning & Fångarna på fortet på det var inte helt fel det heller! Har suttit och läst lite fina bloggar nu på kvälls kvisten, så fint endel skriver, man blir så glad =)

Man blir också glad över alla duktiga personer som klarar körkortet, inte för att jag känner någon brådska utan att det alltid är kul att dela deras glädje (:

GOD NATT <3

Pepp snack med sig själv!

Veckan citat i min almenacka är något som fick mig att ta en extra titt nere i den vänstra kanten, det finns ju ett där varje vecka men den här drog till sig extra uppmärksamnhet..
"Ta dig samman och gör något onyttigt!"
så löd det. Mycket bra tycker jag, kanske speciellt när man har det lite jobbigt runt omkring sig, eller som mig att man kan tänka lite extra på en själv en dag som denna ;)  Efter skolan blev det nämligen en kopp cholkad med mackor och "Kajsas Kafé kakor" =) Det är alltid bra att peppa på sig själv att kämpa på när det är jobbigt och tankarna far åt flera olika håll..

Och idag då, vilken besvikelse det blev, pappa var och hämta ut paket på posten, och en matta var beställd till mig, tror du inte då att det är FEEL färg, Jag Blir Så irriterad!!

Träning blir det ikväll (= Puss

Väder!

Skolan gick bra idag me, började ännu en ny kurs idag, psykologi, verkar mycket intressant och kul =) dock kommer det bli lite små trångt då vi ska läsa tillsammans med idrott & natur, men det kommer nog att funka! Idag hade vi vårt första möte med Eva också, tror att vårt företag kommer att bli awesome ;D kulkul.

Vädret har vart mer än knasigt idag, typ regn med blå himmel, eller sol med kolsvart himmel ;) hehe, kan ju vara kul det me ibland. Men inte kul när det hänger åska i luften för jag tror det var det som orsakade min huvudvärk, men men den släppte tillslut. Efter skolan följde jag med Linnea och pappa till Örbyhus, för att L. skulle klippa sig (resultatet blev kanon!!), vi shoppade lite på Ica och gick in och provsatt soffor på Örbyhusmöbler :)) Kvällen bjöds på min goda falukorv i ugn med potatis, med FÅNGARNA PÅ FORTET & glass till efterrätt!! Inte helt fel!! Så jäkla kul att det börjat igen tycker jag, och inte har det ändrats så mycket heller ♥ kommer att sitta bänkad vill jag lova (:

Nu ska jag sova, Puss


Bild från dagen konstiga väder =) (ganska vackert ändå)

23 augusti

Idag har jag kommit iunderfund (stavning?) med att måndagar är sköna dagar i skolan =) och det känns nice!! Dagen börjar med matte C ett tag!, sen en lång rast, sen samhälle C, LUNCH, sen internationella relationer (ny kurs), sen idrott B (ny kurs) och så är dagen slut kl. 10 i 3. Jag tycker iallafall att den var bra :D

Har precis ätit köttfärsås med spaghetti, till hemodlade morötter och tomater; inte helt fel!! & Snart blir det träning också :))

Dagens datum är ett datum jag aldrig glömmer!! 1 år gick fort och kul HADE vi, och oj så mycket jag lärt mig =)...I Will Never Forget...

Hörs, PUSS ♥

A great wedding =)

Igår var det bröllop, vilken fest det blev! Eftersom det inte började förrän kl. 3 så blev det att fixa sig innan,  eftersom man hade lång tid på sig hade man inte bråttom direkt, men som altid blir det tidsbrist :P det är väl mig det talas om hehe.. Väl framme blev det vigsel i kyrkan först, huur fint som helst, Annika & Andreas var super fint klädda och programet var perfekt, med bra musik, tal och en glad präst. Efter blev det fotografering och riskastning sen vidare till bygdegården där det blev mingel med champagne och snittar =) fint ska det vara när det är fest!

Sen gick vi in och fick en varsin bordsplacering, kul att sitta helt utspritt :) lära känna nya personer och prata om nya saker! Maten serverades sedan med förätt och buffé till varmrätt, super GOTT! Glädjen varade länge med både sång och tal =) Efter mat och bröllopstårta blev det ju dans till live band :) kulkul. Sen att ett bröllop inte kan vara helt perfekt stämde väldigt bra denna dag :/ men allt gick bra trots omstädigheterna som hände.. Festen var slut för vår del vid 20 i 1, då åkte vi hem, med starkt övervägande bra tankar från en underbar bröllopsdag tillsammans med Annika & Andreas med deras familjer och vänner!!   dom befinner sig just nu i Turkiet, Tack för en bra dag! ♥



Idag blev det att sova länge eftersom jag inte sov innan halv 3, men var tvungen att kliva upp vid 11 eftersom träningen började 12, det gick väl sådär tackvare att jag inte varit med på de senaste 3 träningarna, men men skönt att vara på fötter igen! Senare på dagen blev det att ta hand om trädgården igen, vi tog vara på lite godsaker som den hade att bjuda på me =) det är aldrig fel.

Imorgon är det skola som gäller igen =)  Puss


Här kommer lite bilder från bröllopet & lite bilder från "the skörd of the day" ;)



Direkt efter kyrkan, fina

Hela familjen =)

Annika med hennes underbart fina klänning!

Världens godaste prinsess tårta, lika god som den är fin ♥





Hela skörden :)


Bröllop!!

Japp imorgon (lördag) är det bröllop som står på schemat :) det kommer bli mitt livs andra riktiga, då jag ska vara med på 'hela' festen:)ska bli så himla kul, det är inte alla dagar man träffar förhoppningsvis så lyckliga och fina människor! Igår var första dagen i skolan, och det kändes helt okej, roligt att se alla igen :D det kommer gå bra det här, känner det på mig! och efter skolan var vi in till Uppsala för att titta efter kläder (till bröllopet) och det gick verkligen över förväntan, bestämde ganska snabbt att jag ville köpa något som man vill använda många fler gånger än 1, och den som letar den finner! Hittade en super fin neutral klänning i siden som verkligen satt perfekt :) jag är såå nöjd! och det händer inte så ofta när det handlar om kläder :P Naglarna blev sedan fixade också hemma hos Joanna :D ♥ Super nöjd blev jag!

För övrigt har dagen varit bra, slutade typ 12 =) sen blev gräsmattan här hemma klippt, sen lite fredagsmys med familjen i soffan(: Men nu ska jag försöka sova för att vakna upp till en bra dag imorgon, det ska fixar lite innan; kyrkan, bröllopet & festen som börjar kl. 3, man måste ju vara fin ;) Godnatt puss

Redo!

Först ska jag berätta att jag har blivit mycket bättre med mina sjukdomar =) Igår blev det en riktigt vilardag, med bl.a 3 filmer, tror det var det som gjorde susen.. Idag blev det en lite mer kreativ dag, har städat heela uppebadrummet =) behövdes verkligen så nu skiner det igen! Ikväll är det ännu en träning som jag missar, vill inte träna, eftersom jag fortfarande har lite problems med min hals, får vänta tills på söndag :/ Annars så har jag lite små saker som gör mitt huvud tungt; vad ska man ha på sig på lördag då det är bröllop?? har en liten aning, men det är ju inte mycket att komma med. Det blir troligen en Uppsala resa imorgon, vet inte än..   Men först är det skola som gäller, japp nu är det slut på (troligen mitt livs sista) sommarlov, det har varit kanon om man sammanfattar det, speciellt vädret tycker jag man inte får klaga på. Visst man skulle väl vilja ha ledigt lite till, men ändå vill man tillbaka till skolan, träffa kompisarna och komma in i rutinerna igen =) Jag känner mig redo för att ge mig in i pluggandet och kämpandet igen, det blir ju lite nytt och spännande också :) sen har jag satt upp ett mål som jag verkligen ska kämpa för den här terminen, det är att jag fick mitt sista G förra terminen ;) Det är bara att kämpa på nu!!

Nu ska jag bygga vidare på ett nytt pussel =))             PUSSS


PS.
"Du lever bara en gång och den gången e nu
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du"

Tänk på det ♥


Sjukling!!

Har ju inte skrivit något sen Eldfestlördagen nu, så det har hänt lite grejer, på söndagen då var det såklart simmning igen, men först var det uppträdanden, som inleddes med Zillah & Totte, hur bra som helst tycker jag, lätt det bästa uppträdandet på hela helgen :) men sen simningen, då var det bättre på lördagen, både vädret och vattnet var bättre då, men men nu har man det avklarat och det hela blev mycket bättre än vad jag trodde från början, och det gillas massor :D                                          ♥


Sitter just nu och glor på film helt ensam i ett tomt hus, har precis lagt upp några bilder på facebook också.. Förra veckan höll jag på och fixa lite små saker här på bloggen, jag försökte även att få in en länk så att man kommer direkt till mina bilder på facebook, men misslyckdes :/ får gräva vidare i det en annan gång =) Jag måste också meddela att jag har sådan otur just nu, det böjade i torsdags, då värkte halsen, sen har det bara utvecklas och igår fick jag någon sorts ögoninflamation också, haha vilken tur man har så här sista dagarna på sommarlovet :P Hoppas det går över snarast bara!! Man missar ju så mycket också när man är sjuk, hur blev det med att vara med på alla träningar nu då?? jadu, har missat 2 nu bara denna gång..

Lite bilder från sjuk perioden kan jag bjuda på nu när jag inte har så mycket annat för mig =)

Hittade den här roliga reklamen i posthögen, hahaha scheisse liksom :P

Bygga pussel när man inte kan göra så mycket, är ju alltid kul =) 500 bitar byggdes på 2 dagar :)

 

Hejsvejs! Puss


2010-08-07 Eldfest #1

Oh what a night! vilken kväll det blev igår :) efter att ha haft noll planer slutade det så hilma kanoners. Åkte hem till Rebecca innan Eldfesten, träffa roligt folk och hade kul. Sen bar det av mot Calle Kristiansson, och det var ju som det var, hade mycket större förväntningar, han sjunger bra det gör han, och bra låtval, men nåt mer var det inte tycker jag iaf! Men sen blev det äntligen dags för samling inför simningen, lika kul som vanligt :D Fackelsimmet gick iaf klockrent, bästa gången tror jag nog att det var ;) & det är ju alltid kul att någon skriker ens namn i publiken också ;) HEHE

Resten av kvällen spenderades med Rebecca och Linnea och Martin och hans kompisar, .. Hur bra som helst blev det. Fick visa mina talanger i bugg också =) haha, det fanns ju dom som var bätter om man säger så :P Blev även glatt överaskade över att träffa bror och Joanna där uppe, mkt kuul :D Nej går inte att säga något annat än att allt var kanon! Blev ju lite extra fyrverkerier på kvällen också (alla dessa blixtar och åskmoln som fanns på himlen) men vi höll humöret uppe =) och bra var väl det!!

Ikväll blir det upp igen för lite sim, men först blir det grillfest här hemma :D

Pusss

Trååk!

Igår innan genrepet visades premiären av filmen "Eldfesten" (var faktiskt bra) och eftersom den spelades in förra året då jag också simmade, var jag med i den ;) haha lite skoj. Och idag läste jag arbetarbladet, eftersom dom var och intervjuade folk i tisdags :) då var man med på en bild där med, värsta kändis man känner sig nu då ;) hehe..

Dagen har varit lugn, var till Blomsterdesign och kikade efter nya örhängen, men hittade inga som passade mig, lite synd, men men. senare på dagen efter lite häckklippning drog jag och Linnea ut på en spinningcykeltur :P hehe, tog på mig cykelkläder + brillor och så spinnade/cyklade vi runt Bro/Film =) kul att testa på lite nytt innom konditionsträningen.

Nu har vi precis ätit helgrillat kött, smaskens, med heela familjen eftersom Henrik kommit ut och hälsat på :) Men nu sitter jag här och vill hitta på något, Henrik drog iväg, och en film står på på TV:n, har ingen fantasi alls,  man vill ju börja tagga inför morgondagen ;) Snart kanske det ploppar upp ngt, får se vad det blir.. Inga större planer inför imorgon heller :/

Ur Arbetarbladet

Puss (Det kanske blir film ändå, tihi ;)

Genrep avklarat!

Blev en sväng in till staden idag för att titta efter något nytt att simma i, hittade en cool baddräkt (eftersom det var årets nyhet att alla skulle simma i det) men så blev det inte, tkr den var för dyr för att användas så lite. Men det inhandlades en heldel annat så det var en rolig tripp:) ikväll var det genrep med fackelsimmet, det är sådan härlig stämning, går inte att beskriva =) det gick kanoners, lite kallt är det allt, men det är det värt:) Senare blev det lite häng i bastun som en riktig eldfestare ;) med bla. Rebecca:) Men nu är jag trött och ska sova!

Puss

Sov dags!

Nu ligger jag i min sköna säng efter träningarna :) det gick bra på båda, fast det var mycket kallare i vattnet idag, men det funkade ändå:) efter den kortis träningen blev det att cykla till sporthallen (i bara handduk:P) för att vara med på mötet inför nästa sässong. Där blev man inte bara lite överraskad, fick reda på att jag är utagen till div.2 :D så himla glad jag blev! Inget jag trott, faktiskt. Men samtidigt känns det så konstigt att dela på laget, vi som spelat ihop ett bra tag nu, men det kommer nog kännas bättre senare =) hoppas jag.

Sen blev det iaf riktig träning, och som alltid i början, är man så himla ovan med att hålla i en klubba :P men det gick bättre mot slutet :) summeringen är iaf att det var en kanon träning, alla var så possitiva och taggade, roligt roligt. Nu ska jag sova.

PUSS

Hemma igen =)

Ja, då har man vart hemma i 4 dagar. Det känns bra men samtidigt ville man absolut inte åka hem därifrån, men nu är jag hemma.. Eftersom det regnat idag har jag suttit inne framför datorn och äntligen laddad upp lite bilder på facebook ;) där bilder från den underbara semsestern finns! Dom talar för sig själv hur underbart det varit. Men måste också tillägga att det är bara bilder som jag tagit med telefonen, så det kunde kanske ha vart bättre om man lånat mammas kamera men men ;) det duger!

Ikväll är det träningar som gäller, först andra träningen inför fackelsimmet kl 7, sen blir det första innebandyträningen innne, för sässongen :D kulkul.

see u PUSS

RSS 2.0