Vanlig måndag igen

Idag var det back on track, skola som gällde efter ett väldigt skönt lov :) Men man kan verkligen säga att det var en lugn start, sovmorgon och började inte förr än halv 11 sen slutade 20 över 2, sköönt. Det var inte så jätte ansträngande lektioner heller, ganska skönt att komma igång igen och friska upp hjärnan ;) & så blev det massa snack om lördagen som kommer då det är dags för KRYSSNING med min fina klass :D kommer bli så kul!! Vi är redan taggade ju. Jag såg igår att det var beachtema så får se vad man ska ha på sig :) något somrigt blir det iaf!

Nu ska jag ta tag i lite läxor, känner faktiskt ingen press så det kommer nog gå bra :) Det blir tyvärr ingen träning för min del ikväll, för jag tror det är bra att bli kvitt min snoriga näsa först :P Får ta igen det på ett eller annat sett någon annan dag :)
PUSS

Ska visa en bild på min fina byxdress som mina söta Karin & Matilda ville se, hehe

Fram

&bak


En bild från i somras när jag har den på mig, med huvud och allt ;) Matilda då!  ♥ Nu när man ser den här börjar man ju längta tills det blir sommar igen, varmt, soligt, lite kläder och solbrun! Inte helt fel måste jag säga :)

SOLSIDAN!!

Nu är det dags för Solsidan :)) som jag har längtat sen förra veckan! hihihi Ska bara visa en bild på maten först, som var mycket god ;)
Puss


Goott!


Denna bästa broschyr får jag tacka Karin för ;) hihi

Last dance

Hejhej, var ju in till stan igår med mamsen och Linnea, det blev mycket lyckat :) upp tidigt och kom tidigt in till Uppsala för att fika lite. Sen gick vi runt och kikade i massa affärer! Lite fynd fick jag med mig hem också :) nicenice. Vi var till löplabbet för att kika på sulor till mig, fick hjälp av deras bästpersonal, fick stå på en spegelpall och springa på löpband (inte alla dagar man gör det på en shopping runda ;) ) & dom kom fram till att det inte var något jätte stort fel på fötterna men att det var bra med ett par stödsulor eftrsom jag är så instabil på framförallt högerfot! Tror att det kommer bli kanon :) när jag kom hem testade jag dom i typ alla skor och dom passade riktigt bra, i 7 av 8 skor plus att att dom passade i gummistövlarna & pjäxorna också ;) Så nu hoppas jag verkligen att dom är bra och hjälper som dom ska!! :)

Idag har det varit en riktigt slapp dag, känns att jag har ett virus i mig, typ liknande som Linnea har, så det är lite hostigt och lite ont i halsen, men det funkar! Känns som det går över. Vi vaknade sent och satte oss direkt i soffan för att kika VM :) och där satt vi! Det är så jäkla kul att titta på, gick kanske inte så jätte bra för Sverige, men iaf, grymt hur dom kämpar! Tv:n bjöd på ännu mera skidor, tjejvasa, slalom,  superG och backhoppning, så det blev en riktig skiddag :D Synd bara att jag inte var tillräckligt pigg för att ta en egen tur.

Idag är det sista dagen på sportlovet, så det blir att fira med ännu mera soffa ;) haha Solsidan & Wallander, men först ska mamma och pappa komma hem så vi kan äta god middag (i form av pasta, svamp, ärtor blandning) MUMS!


Det som följde med mig hem från Uppsala; fin randig tröja i kortare modell, undershorts, sulorna och ett par nya svarta nylonstrumpbyxor :)

Nu ska jag fixa lite mer här hemma, och förbereda mig för skola imorgon (:
PUSS på er!

Idag åkte min kära vän Johanna till Kina landet, så grymt häftigt tycker jag, så jag önskar verkligen henne all lycka till där borta, i hela 4 veckor!

Skam den som ger sig!

Idag trotsade vi vädret, glömde bort att vi kände oss lite krassliga och tog oss ut mot stordammen för lite grillning :) det blåste storm och snöade, men vi fick ändå till stämningen riktigt bra och glöden med för den delen :) Huur gott som helst med grillat ju & varm choklad hör till när det är sådär kallt! Vi var helt slut när vi kom hem iaf, men det var så skönt att slappa sådär hela familjen samlad :D mot kvällen tog jag mig en promenix för att returera HM och handla, sen blev det god middag och soffhäng :) med popcorn för ovanlighetens skull, mycket gott, speciellt kastrullpoppat ;) Nu innan jag skulle lägga mig här i sängen kom jag på att jag ville testa att laga byxdressen som gick sönder i lördags, testade & testade och efter typ en kvart fixade jag det! :D hihi, dåligt glad man blev, trodde att jag skulle bli tvungen att byta hela dragkedjan. Men sån tur var så lyckades jag pilla bort stoppen längst upp och få dit drag grejen! Så skam den som ger sig!! :D Imorgon blir det en tripp till Uppsala med mamma & Linnea kommer bli GÖR bra! :) hihi Men först sova! Puss på er

*Glad tjej*

Jag glömde ju säga att jag fått första paketet från H&M och jag är super nöjd!! Snacka om att vara bra på att beställa :)) Ska byta storlek på en klänning och på skärpet bara, men resten var kanon, hihi Nu är det bikinin som återstår att se om den passar (:

Sportlov på riktigt!

Tja, idag genomfördes sportlovets första skidtur :) hur skönt som helst, först lite vallning sen ut i backarna. För mig gick det bra förutom lite miss i fästvallan, men man lär sig plus att jag fick lite extra armträning och det skadar ju aldrig! (även fast kroppen värken sen träningen igår, men vafan :P  De e ba åk!!)På väg hem från skidturen kom vi på att vi glömt nycklar så vi fick ringa snälla mormor som kom och öppnade ;) hihi trodde man lärt sig det när man var 7 att ta med sig nyckel när man går hemifrån! :P

Resten av dagen har typ spenderats i soffan, det var ju äntligen VM-start så då är man bänkad, hihi & hur bra gick inte inledningen, Hellner är världsmästare inte illa :D Så nu är det VM som gäller för mig i några dagar framöver, :)) Jag skulle ha vart på ett boxercise pass idag också men så blev det inte eftersom Linnea vart sjuk & tror det eller ej så har det hoppat över på mig också, halsen svider en aning och känns som om att jag har svalt en köttbulle + att huvudet är lite tungt, Vill inte!! Men så kan det bli när man slappnar av lite för mycket tror jag. Det är bara att hänga med och knapra lite piller (;

Imorgon står det grillning på schemat, så då åker familjen Lund/Löthman på en utflykt, myys!! tihi
Men nu är det sängen som gäller, Sov Gott!!
PUSS


Hela huset doftar choklad ♥

Hejhej :)
Här står det bra till vill jag lova, det är lov och det har varit en lugn dag och helgen var kanon utan ångesten över att helgen redan är över!! Underbart vill jag säga.

I lördags blev det ingen grillning som planerat men det blev en mys runda på isen med Linnea och sparken, hur vackert väder som helst!! Innan vi skulle bege oss till Uppsala var vi här hemma och fixa oss lite, Jag, Linnea, Rebecca och Veronika & vi tog en tidigare buss till Uppsala för att mysa lite på ett ställe innan det var dax för lagfest :) Det blev på Unico, jätte trevligt ställe verkligen, rekommenderar starkt! Väl framme vid Bowlaget träffade vi på laget, eller det var några som fattades men vi blev några stycken iaf, Allt där var verkligen det trevligaste på länge (känns som jag sagt det tidigare, men jag menar det verkligen!!) Vi åt och vi bowlade och hade det allmänt jäkla BRA!! Vilket lag man har hamnat i, nästan ofattbart så trevligt man kan ha tillsammans :)

Resten av kvällen skulle vi spendera tillsammans ute på något trevligt ställe, sagt och gjort, så hamnade vi på några bra ställen. O´Connors var ett, det bästa på hela kvällen med tror jag, vilken stämning!! Sen blev det Terassen och Saluhallen med och kvällen avslutades med en löpning till bussen efter lite strul. Men hem kom vi och det var efter blandade händelser, och det var såklart flest bra, men även konstiga och lite mindre bra! Ha Ha, Ja en av dom var att min klädsel inte riktigt höll hela kvällen, så det blev som jag sa tidigare i veckan, halvnaket, lite för våldsam på dragkedjor är inte att rekommendera! Men tur att jag hade Emma med mig som kunde tejpa ihop mig :D hahah. TACK för en kanon kväll mitt kära lag!!

Söndagen blev lugn, en promenix på isen igen med Linnea,  bror, Joanna, Robin och Katrin och tre sötnosar till hundar! Mysigt värre :)

Annars har det varit väldigt mycket likt som ett lov ska vara, väldigt lugnt och skönt. & det är inte fel alls det vill jag säga :) Det mest ansträngande jag gjort är väl en matplanering, hihi lite kul att göra nu när man är ledig tyckte jag, sen är det väl träningarna som vanligt så det gör inget att det är ansträngande för så ska det vara och det är ju bara kul!! Har precis bakat en kladdkaka som vi ska sätta tänderna i snart, ett nytt recept (från www.linneasskafferi.se )och det doftar huur ljuvligt som helst! gottgottgott ♥

Helgens bilder: Klicka på dom för att se större :)

Kan det bli vackrare?! Massa mys på Unico med BRA människor ♥
Varmrätten hur god som helst!

Bowling för fulla muggar ;D
Så fina då!





Höres mina vänner för nu ska jag kila iväg och fika kladdkaka, PUSS


Tillbaka till mig själv igen

Ursäkta för igår, men igår var verkligen en otursdag, kändes dessutom som om jag kom in i en livs första depression. Vi pratade om frittfall i igår i skolan och jag kände att jag föll med det när jag kom hem! Men jag satt och jobbade ändå och jag kom sakta sakta framåt, absolut inte i samma takt som jag skulle ha haft om jag hade haft mina stödlappar och anteckningar, det blev som en knut på hjärnan när planeringen total sprack..

Men men igång kom jag igår och jag vaknade verkligen upp till en bättre dag idag :) i skolan kände man verkligen att det var sista dagen innan lov, älskar´t! Trots att vi hade redovisning som jag inte tittat mycket på så kändes det som en kanon dag! Sånt gillas. Satt till och med kvar en stund själv efter skolan för att jobba lite och hur skönt kändes inte det!!

Så nu är historia arbetet klart och skickat, och jag har ett efterlängtat lov. Även fast det känns som att veckorna går snabbt så gör ju helgerna det också tyvärr. Men nu jäklar ska jag ta igen allt, sömn, mer fritid, energi samling osv. :) Nu är det lov på riktigt, har dock inget planerat för veckan som kommer men jag vet att det kommer att bli bra :)

Inledningen kommer iaf bli kanon, för imorgon ska det först bli en promenix på isen med käre bror &Co. ;) med lite korvgrillning, mums! hoppas på fint väder bara :) Sen på kvällen ska vi ut på tränarnas överraskning som var en helkväll på Bowlaget, med mat och bowling, kommer bli as nice :D Hoppas på en trevlig avslutning på kvällen någonstans med mitt kära lag :)

Men först ska jag sova, en underbar sömn! Så jag hoppas på lite mindre konstiga drömmar än vad jag hade inatt, dom var verkligen, hur knäppa som helst (fast lite roligt var det allt) ;) hihi
Puss på er & Godnatt!!


Skjut mig!

Hur fan lyckas man?! FAN fan fan fan FAAAN!
Jag har aldrig sovit när jag kommit hem från skolan, men gör det idag! Vaknar upp och upptäcker att jag glömde histroia böckerna i skolan  :´((((( Jag ska ALDRIG mer sova efter skolan!!!!!!!!!

Nu i bild!

Eftersom min käre vän Matilda är lite nyfiken gjorde jag iordning en bild på det jag beställde idag ;D hihi. Jag är fortfarande nöjd med den, men får se hur allt är/sitter i verkligheten, det återstår att se :)


Nu har jag iaf suttit och jobbat historia ett tag och jag kommer framåt, men imorgon ska jag verkligen jobba hårdare, för då ska den bli klar!! Nej dags för sängen nu känner jag, vill vara pigg imorgon. PUSS

Ojoj

JA nu har jag äntligen lagt iväg en beställning på H&M :) hihi, så mycket fint det finns alltså!! Skulle egentligen bara beställa en bikini, men det gick ju liksom inte, så nu blev det typ 10 grejer :D och det är nästan bara sommarkläder :P nej men nästan, och jag längtar så tills det kommer hem!! :)

Har blivit en hejjare på att betala över internet nu känner jag, haha, igår anmälde jag mig till högskoleprovet med :) Nej men man lever bara en gång så det gäller att passa på ;) Puss

Hjärta golvvärme

Kände att det blev ett väldigt positivt inlägg inatt, men det är ju alltid bra varför ska man se på det negativa när man kan tänka på allt bra :) Jag gillar!!

Idag har det varit en riktigt kall dag, var visst lite för trött i morse också, har typ gått runt och fryst å varit trött i skolan idag. Men det var en inte så ansträngande dag iaf, så det var skönt. Efter skolan var vi och handlade till företaget eftersom vi ska baka alla beställningar imorgon :) hela 22 bröd fick vi ihop & jag är fett nöjd ;) Allt gick som planerat i Östhammar och det var bra!!


Haha, vi älskar filmjölk i Gojibäret UF ;D

Bussen hem var mindre bra helt fullt av massa sandvikare :( så fick sitta på "plankan" (ni vet vad jag menar, "sätet" i mitten vid utgången) inte så skönt när man kände att man behövde slumra en stund, men det blev att läsa i min braiga bok ist!
När jag kom hem höll mina fötter på att förfrysa, hade visst lite för tjocka strumpor i skona, hehe, det är ju så himla kallt ju, -26 grader var det i morse, helt sick!! Tur att vi har golvvärme på toaletten uppe :D så himla skönt!!

Men det är fint med snön iaf :) hihi
Nu ska jag ta tag i lite historia arbete, hej svejs
PUSS

Väldigt pigg men samtidigt väldigt trött..

.. Ja hur går det ihop sig egentligen? tror det kan ha att göra med att detta varit en kanon dag :) gick upp i vanlig tid, gjorde gröt till syster och mig fick en ♥ present av mamma *glad tjej* :D super fina Cult design- saker :) Som just nu pryder mitt skrivbord! Hon är snäll hon!!! Sen var det lugnt, Linnea åkte och jag bara njöt av ledig tid, då fixade jag i rummet, fixade mig och hann t.o.m. plugga :) Så vilken kanon morgon. Tog 20 i 10 bussen till skolan och där tycker jag att dagen rullade på bra för att vara måndag, gjorde svenska provet och det vet jag inte riktigt hur det gick, men man kunde ju bara få 2 oilka betyg G & IG så det är ju lugnt ;) hehe. Hade bara 3 lektioner sen fick jag skjuts enda hem av en snäll Karin :) hihi

Hemma blev det lite plugg och annat fix, har ingen ångest alls längre, känns som jag ligger ganska rätt till nu :) kul att se hur länge den känslan stannar! och provet som vi skulle ha haft på fredag är flyttat (Y)

Träningen idag var super rolig men också ganska pinsam ;) haha, snabba svar kan bli fel svar, det har jag lärt mig haha, men kul hade vi!! & plus att vi ska hitta på något med laget på lördag :D hur kul kommer inte det bli?!, än så länge är det en överraskning som tränarna har, men det kommer bli great det är jag garanterad över!!

Nej nu ska ta och krypa till kojjs och hoppas på en bra dag imorgon med :)
Puss alla fina


Kommer ge allt för att denna vecka ska bli kanon!!

Oj, är ganska tom i huvudet just nu, tror att det är efter att söndagsångesten som har hållit mig sällskap idag. Svenskan kunskaperna hoppade inte in i huvudet av sig själv som jag trodde, och det var väldans synd!! Men har hunnit plugga ganska mycket och effektivt nu på kvällen så det känns ganska bra nu iaf. Min helg har annars varit bättre än bra så det tackar vi för :D känns som jag är omgiven av massa bra människor och det gör mig så glad, helg efter helg liksom, awesome!!

Min lördag & söndag i kortvariant (för ovanlighetens skull)
*Match mot storvreta 0-1(3) fick inte spela men nu är vi back on track, känner det på mig!
*Besök av Emma, Olle & Ture :)
*Kika innebandy match
*Övertalad att följa med till Bowlan, ångrar inte en sekund, tack bästa Johanna för det!
*Ovanligt pigg dagen efter, man lär sig! ;)
*Henrik & Joanna besök :)
*Alla hjärtansdag fika gånger 2 :P (Kladdkaka i hjärtformat, smaskens)
*Och hann med massa soffmys med.
*Sen har jag faktiskt pluggat lite också `duktig´

Imorgon börjar en ny vecka, sista veckan innan lovet och jag har bestämt att jag ska ta ut mig på allt pluggande, det ska absolut prioriteras först nu känner jag, så att jag kan ha lov med gott samvete :) Så det är mitt mål med denna vecka. & nu är mitt mål att somna gott i min sköna säng (och det blir nog inga problem!)

Puss & godnatt alla fina människor

Glöm inte Alla hjärtans dag imorgon, det ska inte jag göra iaf, vara gald och sprida lite kärlek kanske?! (ännu ett mål ;)

Våfflor är gott

Våfflorna blev hur lyckade som helst, och alla blev mätta och belåtna som det ska vara med andra ord :) Eftersom vi blev så mätta tog vi det väldigt lungt efter, blev lite Guitar Hero spelande (: & nu har jag lag in företagets önskningar om Våga Vara Egen mässan som är i fyrishov den 24/3. Så nu får vi hoppas på att det blir som önskat!! Vi vill ha många besökare på mässan så det är bara att säga till om man vill ha en biljett! Kika in evenemanget på facebook också ;)











Ja det blev en rejäl hög med våfflor, men gött var det :)










Ensam gånger 2!!

Hejsan!
Idag var det en sån där väldigt speciell dag, då man märker att man bor i Sverige. Eftersom det blåste och snöade så mycket i morse ville varken jag eller Linnea gå till skolan, så vi drog ut på allt, samtidigt som vi övervakade ul:s och skolans hemsida!! Men inget hände där så vi fick kasta i oss gröten och pulsa ner till bussen, och tro det eller ej men den var i tid och det brukar den nästan aldrig vara hehe

Men men väl i skolan så får man reda på av Rebecca & Ellen att skolan är inställd, det var liksom som vi kände på oss i morse!! Men det roliga är att man inte fick reda på det innan man kommit fram, känns konstigt eftersom det inte var någon annan där. Kan ju förstå att en del bussar var inställda, men inte trodde jag att det var så problematiskt med mobiltelefonen, så att man inte kunde höra av sig om man visste något!!

Men jag, Linnea och Kristina (dom enda som inte visste nåt) satt och jobba lite samhälle och det var ju bra det iaf :) Tror vi var ensamma om det idag faktiskt.
Nu är jag hemma iaf, och skönt med en ledig ag från skolan, precis som jag önskade mig igår! Nej nu ska jag bli lite gladare för snart kommer Rebecca hit och vi ska äta VÅFFLOR :D tihi, gott! Och jag måste erkänna att det är väldigt fint ute nu, när all snö är omkringblåst och är inte  där den brukar vara typ på husväggar och fönster, snön ligger ju i formationer som är gjorda av blåsten, ganska coolt!


Och nu har solen tittat fram lite också, vackert! (:


PUSS

SnöÖÖöö

Nu är det dags för sängen :) känner att jag måste ta igen bussresan då jag hade tänkt att sova i morse (för att jag var så trött) men att filmen var lite föör bra för det ;)

Men shit vad det snöar ute, jag har inte vågat mig ut sen jag kom hem, men när jag tittar ut igenom mitt igensnöade fönster så ser jag. Det blåser ju jätte mycket också! Tycker att det är bra och kul att det kommer mer snö, bara det inte kommer för mycket så att det blir ohanterligt!
Fast jag hoppas ju lite i smyg att det blir lite ohanterligt så att inte bussen går imorgon, för det skulle inte vara dumt att slippa, hihi.

Godnatt på er alla insnöade!
PUSS


Skulle inte säga nej till!

Måste bara visa dessa super duper snygga nagellack, vill verkligen ha!! Dock inte gjorda för min plånbok 150:-/flaska ;)

Katy Perrys kollektion från OPI

 

 


Hur snygga är dom inte?! Min favorit är den mörkrosa (som är målad på handen), kika in namnen också :)

Högskolan i Gävle

Dagen har spenderats i Gävle på högskolan. Tycker det var roligt att komma dit och känna efter och se lite hur det såg ut. Man fick kanske inte så jätte bra inblick i allt, men det jag så var fint och verkade bra! Det var ett informations pass och sen fick man välja 2 själva, jag gick på ekonomi och hälsa och arbetsliv. Ekonomin verkade riktigt bra och jag fick ännu mer inspiration på att gå där :) och det känns faktiskt bra. Men det andra passet behöver jag inte ens nämna, inget för mig, verkligen inte där iaf!
Lunch åt vi också där, riktigt fin restaurang och vääldigt smarriga pannkakor :)

På hem och dit resan åkte vi buss och vår fina syo hade med sig en film I rymden finns inga känslor Vilken kanon film! och jag som velat se den så länge. Den var riktigt bra, å det är inte varje dag man ser en film med syntolkning, HAHA ingen var så speciellt tekniskt på bussen :P (men vi fick ju tänka på chauffören, han hade ju ingen tv att titta på så nu fick ju han allt berättat för sig, kanon bra !)

Fick skjuts enda hem också, det var lyx. Väl hemma har jag inte gjort så mycket, löst sudoku ;) och gjort klart NK-frågor, skönt skönt! Men nu ska jag ta tag i historian.

Auf wiedersehen
(Blev riktigt sugen på att åka till Tyskland idag när pappa tittade på nåt program på TV:n, man har ju lite kunskap kvar trots allt!)
PUSS

Lite bilder från Berlin i maj 2009

Utsikt från lägenheten


Brandenburger tor

Gamla bombade kyrkan och den nya

Berlin zoo

Picnic i skolan händer inte varje dag!

Har precis avslutat en väldans speciell lunch i skolan :) Eftersom det var nån geggig fiksgratäng i matsalen som inte smakade bra, tog Karin med oss till ICA hihi :) Där inhandlades, bröd, mjukost, apelsin och banan ;) Så nu har vi suttit och avnutit detta i skolan, varför inte ha en tub mjukost varje dag i skolan liksom :P

Igår var jag ju och klippte mig, känns riktigt skönt att ha ett lent och fint hår igen :D Men en sak var problemet, att Swedbank hade problem så jag kunde inte betala, så vandrade till ica för att ta ut pengar där, men icke. Mjölken som jag skulle passa på att köpa fick kassörskan betala  HA HA ;) Nej tur att pappa kom och hämta mig så jag kunde betala tillbaka, söt tant!!

Nej nu ska jag kanske ta och gör nån nytta på den här fina hålan, lite Filosofi kanske?!!
Puss Hej, leverpastej :)


Måndag

Hejhejhej
Eftersom jag började min första lektion halv 11 idag så var jag hemma ett bra tag innan jag skulle ta bussen. För jag gick upp i samma tid ändå för att äta frukost med syster ;) eller ja för att plugga lite och fixa på rummet också :) I skolan var det inte så ansträngande, men ganska långsamt (som alla andra måndagar)..

Snart ska jag ta bussen till Örbyhus för att klippa håret lite, ganska skönt med tanke på att det hunnit bli lite slitet, men samtidigt läskigt för jag vill behålla min längd för att få längre :) hihi, nejdå det blir nog bra!!

Puss och hej träning ikväll :D

Även denna helg hade ett slut

Oj vad det gick snabbt till söndag den här helgen! Men det var också en av dom bästa på länge :)

Fredag
- Jag var hemma hos Martin typ hela dagen kändes det som, jag "hjälpte" honom att paraffinera hans skidor, eller jag lärde mig och fick se hur det går till iaf, låter kanske inte så kul men det tycker jag faktiskt att det var :) Blev även bjuden på mat och så hann vi med lite snack och kortspel mé :D. Blev en fortsatt lugn dag.

Lördag- Jag kände mig ganska förvirrad/ stressad redan när jag vaknade. Jag skulle packa och göra i ordning allt till kvällen innan samlingen klockan 1. Åkte till Östhammar för match, alla var sjukt nervösa och taggade, men det gick inte riktigt vår väg, det blev en hård förlust med 3-5, men vi ledde första med 2-0 och kan ha varit det som gjorde att vi slutade kämpa. Men men bättre lycka nästa gång hoppas vi på!! Efter matchen kastade jag på mig kläderna och hoppa in i första bil hem. Var hemma 5 och vi skulle åka med 6 bussen in till Uppsala. Snacka om stressad, skulle duscha, äta, våga hår, klä på mig, packa mm. Säger bara tur att systeryster var så snäll och hjälpte mig till tusen ♥ Vi sprang hela vägen till bussen och hann faktiskt med den, TUR! säger jag, men dock lite halv klar men va tusan gör det ;)
Kom hem till Henrik & Joanna och där var dom på G, :D Jag hade verkligen helt sjukt kul, det var typ hundra år sen jag var där och hälsa på det är så himla fint :) Och roligt folk var det med alltid kul att träffa nya, alldeles lagom många var vi. Vi körde hårt och drog sedan ut och gjorde stan osäkert. Vi gick till FAME och festade vidare :) Helt klart en hellyckad kväll!! TACK ALLA FÖR DET!!

Söndag- Sov som en stock på soffan hos H&J!! Vaknade med, sendrag, halsont och vadvärk. haha, nej det låter kanske värre än vad det var. För jag mådde rätt fint ändå!! Men mina krämpor kändes, fick sendrag 7 ggr i samma vad efter att ha haft nyskorna på mig hela kvällen (med en konstigt sula i) :P hehe Och halsen värkte utav h****e för jag hade en sån fruktansvärd hicka som aldrig ville försvinna innan jag somnade, tror den varade i 2 timmar, har fortfarande ont!! Vaknade till och åt frulle och slappa lite på soffan, Joanna åkte och jobba och jag tog med mig syskonen på promenix och gud så mysigt det var solen lös som aldrig förr, naturen var nära och vyerna var vackra, underbart!. Blev ute i typ 2h i det fina vårvädret ♥ Sen åkte vi ner till stan och gjorde Joannie sällskap :) åt cheesburgare och tog sedan bussen hem. Kvällen bjöd på pizza, solsidan och Wallander :)

Tack än en gång Henrik och Joanna ♥

Fick några bilder från party kvällen iaf :)

På Fame, fick tyvärr ingen bra bild på Linnea, hon var så vild ;) Lappen hittades idag i lägenheten, någon som inte gillade musiken tror jag :P

Fina då, Robin & Katrin    Joanna & Henrik :)

Nu ska kudden få sälskap, skola imorgon! PUSS å nattinatt

Heeelg!

Hade ju sovmorgon idag och hur skönt var inte det!! Tog det lugnt och behövde inte stressa för en gångs skulle :) Resan till skolan behöver vi inte prata om, en galning till chaufför, tror han låg på 200 heela resan..
Men iaf i skolan var det väldans lugnt, först natur, sen samhälle där vi ändrade typ hela planeringen, för mig blev det himlans skönt, slipper redovisningen imorgon ju :) Sen var det historia där vi bara hade lite mentors snack, sen där var dagen slut, typ 1. Och helgen var påbörjad, för vi är nämligen lediga imorgon, har inga riktiga lektioner bara lite arbeten som man lätt kan jobba hemifrån med :D LOWELY!! Men jag och Linnea satt och jobba klart lite saker, lämnade äntligen in labbisen, sen satt vi och väntade på Rebecca. För vi skulle nämligen fira helg med bageriet.
Där var det hundra år sen man åt, tror jag, men det blev iaf en semla för min del GoTT!

Efter det blev det en liten tur på skidor med samma nissar, 2 varv på en smält och isig åker i mörkret men det var mysigt det med (: Sen skulle mamma och pappa vara snälla och skjutsa Linnea på sin träning i Gimo och då erbjöd jag mig att köra, å det fick jag :D Allt gick super bra, vi fortsatte ända till Östhammar för att mamma skulle passa på att handla lite. Så pappsen och jag "cruisa" runt lite där, och tränade på lite allt möjligt :P & så klart ska det finnas en polisspärr där, så det blev bli invinkad och alkotestad HAHA varför liksom :P andra gången jag kör i Östhammar också. Men det gick super bra det, gäller att testa på allt när man är ute och övningskör eller?! ;)

Blev väldans mycket skrivet nu, men man blir ju så glad när det händer lite nytt i sin vardag :D Imorgon blir det som sagt en skolfri dag, ska jobba lite med arbeten och lite annat mys (: hihi

Men nu ska jag sova! PUSS


Jag och Karin pratade med vår kära Eva (ekonomi/projekt lärare) då fick vi tillbaka detta fina :D Vi är så duktiga mina fina kollegor!! I like You

Mitt fika på bageriet ;) Hur gott ser det inte ut!! mMMmmm

:D Mina finisar! ♥

Tränings värk är rätta ordet!

Hejsan, sitter och kämpar med min labbrapport fortfarande, alltså jag gillar inte detta så speciellt mycket ska ni veta!!

Jag och Linnea var iaf iväg ut på en skidtur tidigare idag, en ganska lång sådan också :) Vi började det hela med att valla skidorna, första gången med klister, och det gick ganska bra, inte lätt så här i början :P När vi kom fram bestämde vi oss för att vi skulle åka milsspåret, när man börjar på åkern och vidare in på milsspåret. På åkern gick det kanon, men det var massa is, och det var bara början. Ja ny slinga och ovan på is, det gick som det gick, men det var skit kul och läskigt på samma gång. Drog väl på en å annan vurpa, men va tusan jag är trots allt nybörjare ;) Klistret fungerade iaf, lite för bra grepp ibland men över lag var det kanon och glidet var lite för bra idag med tanke på isen. hihi Som avslutning hade jag och Linnea tävling på åkerspåret (2km), det var roligt värre 2ggr, dessutom :)

Har hunnit med en innebandy träning på detta också, inte den bästa för min del, med det dög! Hann föna håret också så nice! (som just nu är uppsatt i en boll utan tofs, börjar få lite länd på det nu, HIHI) Nu efter har jag bara så jäkla ont i ryggen, det känns att man åkt skidor så att säga :)

Imorgon startar dagen med en sovmorgon, skönt!! :)
Men först ska jag bli klar med denna fina (not) labbis!
PUSS

Lite bilder från skidturen:

:) finskidorna




Vacker solnedgång över "lantgården" :)

Efter allt tränande förtjänade vi ett riktigt fika på kvällskvisten, gotti (:


sool!

Hej slutade tidigt idag, närmre bestämt 11 :) gött! Så det blev att ta 12:10 bussen hem, efter lunch och en solig och skön promenix ner till stationen med Matilda :) Det var härligt värre det, nu när solen skiner som aldrig förr ;) kuul!

Ibland kan jag inte riktigt förstå att inte en del personer pratar om det man tycker är jobbigt eller svårt, för mig kan det vara svårt att ta steget, men efter vet jag att det alltit känns skönt & bra, tänk på det! Visst jag kanske pratar om lite allt möjligt (ovärt också) men jag gillart (:

Nu är det labbis som gäller, inge motiverad längre ju :/ men får göra mitt bästa, tur att Linnea snart kommer hem och hjälper mig :P hihi. Sen ska vi troligen packa på oss skidorna och gå till elljusspåret och åka en sväng, inte helt fel nu när solen skiner så fint!

Mycket tjat om solen, men va fan jag gillar den :D

Puss på er



Ungefär såhär fint väder var det idag, fast lite varmare. Den här från förra året typ samma tid :)


Nu är det godnatt

Nu ska jag verkligen hoppa i säng! Nu på kvällningen har jag inte gjort så mycket mer än att suttit här och häckat :P Men jag precis beställt ett par skor, hihi. *glad tjej* :)) Mina förra riktiga skor gick ju sönder och jag köpte ett par kängor liknande skor ist. Men jag har skanat mina gamla "bra att ha" skor så nu kommer det ett par nya! (: Letade efter dessa innan jag köpte dom första, men hittade inga, men nu är dom snart mina.

Skön dag imorgon som sagt, så livet är bra lätt nu altså.
Puss på det!!

Beställda på Sporta More, min nya favoriit sida (om Linnea skulle ha uttryckt min lycka) HIHI


Första februari

Sitter i Linneas rum och drömmer mig till studenten ett tag, vi sitter och kikar på klänningar på en varsin dator ;) Finns mycket fin!! Rebecca var tidigare här och vi gjorde klart vår observationsrapport, gick mycket bra och kul var det med :) Imorgon har jag bara två lektioner, sköönt! slutar 5 över 11 hihi. Ibland har man lite tur faktiskt.

PUSS

Om du har ett mål så följd det, om du inte tror att du kan nå det försök igen, det kanske inte är som du tror så prova igen!

RSS 2.0