Here I come again..

Nu har det blivit ett sånt där tråkigt uppehåll igen, skärpning..
Jag har iallafall hunnit med en del medan jag inte suttit här framför datorn :P

Igår tillexempel var det först en vanlig dag i skolan, men sen efter det åkte vi in till Uppsala för att hämta mamma och Kattis :) sen åkte vi mot äntligen hemma mässan i Kista. Har aldrig vart där förr, men det var en fin och ny mässhall, men ganska liten (är van vid Älvsjö som är mkt större) Vi var lite sena så skulle inte hinna gå så länge så vi knatade på där och kika på massa fina hemrednings ideer och träffa trevligt folk ;) det var även mycket mode så som kläder och smycken.

Trevligt folk ja, det kan man säga, först råkade vi ut för LG:s monter, Kattis blev impad av en Tv så vi fick stå och prata med dom länge, kul kul ;) sen var det en man som gick på såna långa styltor, han kom fram och fråga om jag, Kattis & Linnea tyckte att det var en bra mässa, och det var det ju, men vi saknde Martin Timell :) haha, han svarade:
"Ja men jag vet faktiskt inte var han är just nu, men om jag skulle vetat det skulle jag gå direkt och hämnta honom, och säga att jag träffat tre trevliga flickor"
hihi, kulkul. Sen fick vi en varsin balonghund = barnsligt kul var det, gick inte att hålla sig för skratt.

Vi stannade inte så länge på mässan men vi hann se det som skulle ses. Vi åkte vidare till Barkarby, jag fick för mig att vi skulle åka till det nyöppnade STADIUM, (ngt som jag inte visste så mycket om :P) men vi hittade rätt och när vi kom in så fick vi reda på att det var det andra Stadium XXL dom byggt i Sverige och att det var premiär dag :D det var roligt, Jag fick mina efterlängtade skor också, så är nu mycket lycklig..

Tänker inte tjata mer nu utan lägger ut lite bilder på vad som har hänt de senaste veckorna:


En solig dag var man tvungen att premiär grilla.


Gooooottttt, kött och hasselbacks potatis, kan det bli bättre?



Efterrätt blev det mé ; )


Avslutningsfest har det hunnits med, jag och syster innan =) det blev verkligen en lycka kväll med braa människor..



Och tillslut lite inspiration vad mässan hade att erbjuda, många fina arrangemang var det.

Nej nu blir det att leka kock och laga lite pancakes ;) + att det är HEEELG!!    

PUSS ♥

Soool

Har suttit hemma hos mormor på altanen i smäll solen, en sväng efter skolan =) super duper väder, det är alltid så himla varmt och skönt där.. Fick lite fika och päron också. Sen läste på lite i naturkunskapen och fixa sommar färgen ;) medan mormor löste korsord. Nu blir det att plugga vidare..

The sun in our hearts, will make us happy every step we takes ♥

Hörs, Puss



Sthlm

Det var ett tag sen jag skrev. Har påsklov nu som snart är slut och sitter just nu och filar på några läxor som ska bli klara. Igår åkte jag, mamma och Linnea till Stockholm för att kika lite i affärer och ha roligt innan skolan börjar igen ;) Vi gick och hade det mys, (skulle vart bättre med sol men men) mamma var den som hittade mest, nya kläder i stora lass :) kul kul. Men jag blev inte utan hittade ett par jättefina byxor, marinblå sådana. Sen innan vi skulle bli hämtade av Henrik som skulle skjutsa hem oss, gick vi in på Gallerian och kika lite, fick då lite impuls och gjorde hål i öronen =D Har tänkt på det länge nu, det misslyckandes ju förra gången.. men nu är det änligen gjort, är riktigt nöjd och tjejen som gjorde det var kanon trevlig och snäll som tog sig tid " Hair and face" hette stället :)

Jag och Linnea blev bjudna på pizzakväll hos Henrik och Joanna, så vi styrde kusren dit och hade det riktigt riktigt mysigt, åt gott gjorde vi. Pratade också en jäkla massa med käre bror, kändes sköönt att få ut lite ♥ alltid skönt att prata med någon man inte träffar varje dag, tack för det snälla du..
Senare kikade vi Twilight- New moon, i bluray;) riktigt bra, kom hem vid ett så det blev härlig HELDAG helt enkelt.

Puss

Förändring

Nu börjar det ta slut på ännu en dag, en väldigt härlig dag. Danskarna har nu begett sig hemåt, dom kanske kommer hem till deras hus om ca. 2 timmar ;) det har iaf varit roligt att ha lite besök nu under påsk. Senare åkte vi in till stan för att kika lite på tv apparater, men eftersom pappa och mamma har lite svårt och bestämma sig och måste hela tiden jämföra allt och alla, så blev det tyvärr ingen idag, men kanske snart :)

Ikväll nu när jag varit ledig, har jag fixat lite här på bloggen, ville ha lite nytt! Hittade samtidigt en rolig bakgrundsbild som jag gjorde i svartvitt istället, för den blev så himla färgstark annars. Men det roliga var att orginalet låg i samma färgskala som headerns bakgrunds bild :P hehe

Orginalet.

Puss & godnatt

Påsk!

Ja då börjar den här dagen lida mot sitt slut, den började helt kanon bra och slutar med tankar som man helst vill få bort just nu... När jag vaknade imorse var jag glad och pigg till skillnad från dagen innan ;) vi startade dagen med en rejäl frukost med både riktigt ägg och chokladägg som jag fick av mamma =) sen en tur i det så himla härliga vädret, det måste vara beställt eller nåt, för det är sol på påskafton det var väl ingen som trodde? Men vi gick iaf och njöt en sväng, sen till konstutställningen på herrgården, inget för mig men det var fint.

Sen kom Joanna och Henrik :) medan jag höll på och locka håret (som inte gick så bra) men räddaren Joanna var sugen på att fixa så jag överlät det på henne, och det blev kanon fint, trivs bra i lockar :P
Bjudningen hos Marita &co. var klockan 1 så det blev att knata dit (ännu en gång i SOLEN) där blev det påsk på riktigt med maaaaaaat och fiiiiiika så att magen står åt flera håll :) hehe men det var mycket gott och trevligt att träffas allihopa efter allt som hänt och så, vi var väl 20 stycken tror jag så det var kul. Fick massa godis också :) hihi om jag ska vara exakt 802g, vi skulle ju väga allt tyckte Eva haha :D

Nu ska jag snart sätta mig i soffan tillsammans med två Salander tokiga syskon mamma & Karin + Klaus, pappa och Linnea =) trångt i soffan kommer det bli, men dock myysigt, nu när jag inte känner mig helt på topp..
Vill bara att det ska bli bra men samtidigt är det så himla svårt...

PUSS & KRAM

Påskägg av mamma.


RSS 2.0