Mormor & morfar

Hej hej, kom hem från kära mormor och morfar för ett tag sen :) jag och Linnea åkte dit på kvällsningen efter grillning med familjen :)) Där kikade vi Så ska det låta och fikade lite, alltid lika mys och massa snack :) & igår när dom var hit och hälsa på hade dom gömt en trisslott i min säng, hihi så gulliga!!

Annars idag har dagen rullat på, ganska skön sådan faktiskt :) var och hämta gojibären i Skyttorp och så övningskörde jag (: kulkul!!

Nu ska jag ta och duscha, och sova. Planerna för imorgon är tyvärr väldigt få, vilket är hur synd som helst!! Men man får ta och göra det bästa av situationen..

Pusss




Mormor som är bästa stickarn har stickat fina och super sköna små tofflor åt mig :))

Enäggstvilling var det ja!

Hej hej! sitter och jobbar lite i skolan själv nu eftersom alla andra är på Global utvecklning och jag har bestämt mig för att hoppa av den för att lägga tid på annat.. kom nyss in från en härlig stund i solen också :)) Med lite bok läsning. Älskar detta väder!

Nu tänkte jag besvara en fråga som man som tvilling får ganska ofta ;) hehe, det brukar vara om man tänker samma saker! Och ja idag var det så (händer några gånger om året), för imorse hade varken jag eller Linnea ställt alarmet, vilket resulterade i att vi vaknade 40 min sent och frukosten åts på bussen ;P hihi

Nej nu ska jag ta och skriva klart döden arbetet!! Sen bär det av mot Alunda för en historia rdovisning.
Hejsvejs ♥

2a bilden: En bild på dig själv.


En bild på mig kommer här, eftersom jag vill ha lite "nya" (för bloggen) och gamla bilder valde jag den här från en plats som betyder mycket för mig, Kungshamn sommaren -09



Oh happy day!

Hej hej, nu är jag tillbaka igen :) pigg och kry tror jag i alla fall! Även fast vi har jäkligt mycket i skolan och jag har världens träningsvärk så känner jag mig glad, eller det är väldigt skönt när man betar av saker på långa att göra-listor. & SM närmar sig likaså vår skiva, skolavslutningen och sommarjobbet som är fixat :D + att jag var på en awesome skiva i tisdags, fina tjejerna och många bra personer var på plats :)) GREAT!!

Idag har jag spenderat hela dagen i Uppsala, efter världens sämsta busschaufför kom jag till Uppsala konsert & kongress typ 20 min sent. Där hölls SM upptakten och det var verkligen lyckat, vilket järngäng det kommer vara, vi kommer ta Stockholm med storm ;) Nej men det var mycket lärorikt och peppande, skit kul!

Efter vandrade Karin & jag vidare för att ta stadsbuss till psykiatrihistoriska museet, Ja oj det var verkligen något att garva åt, bitter chaufför som vägrade släppa på oss och nästa buss som vi inte riktigt visste var den ledde :P Men fram kom vi och det var sådär, varmt och kvavt men ganska intressant att höra, fast lite föör mycket!

Avrättade (haha blev lite fel där) Uträttade* lite på stan sen väl hemma har jag betalat räkning och beställt gojibär :) Now back to work!
Puss

Fin fina Karin, ♥

Vår första företagslunch ;) blev bjudna på en riktigt kanon mat på UKK, gott! :)

Cool down and be what you want to be, be yourself! Dont let the wrong side be the one you show the world! I will try!! and that only with YOU by my side ♥

Tillbaka till verkligheten..

Värst vad snabbt det här lovet gick då, som alla andra typ. Men det var ett av de bättre tror jag, kunde inte ha vart så mycket bättre väder om man frågar mig! Har hunnit med att göra en hel del också :)) Mitt påsklov har i stora drag varit kanon helt enkelt! För att detta inlägg innte kommer bli så långt kan jag berätta om en händelse på den sista delen av detta lov & det var att idag körde jag bil, helt ensam :D hihi, hur kul?!

Skulle kunna skriva av mig så mycket mer, men vet inte vart skrivenergin tagit vägen! Nu syns det lite livstecken här iaf. Imorgon börjar verkligheten igen, skola som vanligt, men sen på kvällen smäller det årets första studentskiva, Whg & Id, kommer nog bli helt awesome. Vi får se jag återkommer troligen :)

Puss på er


Oredigerad & vacker vårkväll i mitten av april!


PS. Min blogg kanske blir träffad av en bildbomb snart, eftersom jag har missat en del när det gäller uppdateringen ;) DS.

Lyckad & lugn dag

Idag har det verkligen varit en sån där kanon dag igen, blev en oplanerad sovmorgon och sen bar det av mot Uppsala en timme senare än planerat men va tusan gör det när man är ledig!? Vi gick först på stan hela familjen, fika och shoppa helt galet. Men så fiiiint! :) två påskpresenter med, löpartights av mamma & pappa, och en t-shirt av bästa syster ;) hihi. Sen fick jag ett par ur snygga skor av mamma som jag kikat på *glad tjej*!! Efter en varm och mysig tur där åkte vi till moster, alltid lika kul att träffa små kussarna :). Fika lite & lekte. Sen åt vi på stan & vidare till Gränby där det skulle handlas påskmat. Men jag och Linnea handlade lite till ist. :) Nu känns det så underbart när det mesta börjat lösa sig, studentoutfit & lite andra, så sköönt! & så är det påsk och syster med familj kommer hit, kul kul! Men nu ska jag försöka sova och komma upp i bra tid imorgon, kanske inviga löparbyxorna? Hihi Och kanske (kanske) göra någon läxa. Eftersom morgondagen är lång så hoppas jag hinna med mycket ;) Puss & godnatt alla fina.

Påsklov så som det ska vara!

Hejhej, har inte uppdaterat på ett tag nu eftersom jag inte suttit vid datorn nånting, men vem vill göra det när man kan sitta i solen och njuta? ;) Nu är jag iaf inne i mitt underbara och efterlängtade påsklov, så himla skönt att vara ledig och göra vad man vill :) Lovet inleddes med en trip till Stockholm i lördags med Linnea & pappa vilket blev succé, super väder, shopping och hur mys som helst!! Vi åt gott och vi handlade för fulla muggar, fick till och med hem en studentklänning som jag är super nöjd med :D Så nu jäklar närmar sig studenten!! Vi kom inte hem förrän sent så verkligen en heldag.

I övrigt har början av lovveckan varit som ett lov ska vara, fast vädret har verkligen varit över förväntan, kanon sol så att man kunnat vara ute i t-shirt och shorts! hur skönt?! Jag har varit ute i stort sett hela tiden, fixat och donat, krattat och solat mm. Väldigt mys så nu är vårstädningen nästan klar :)) mycket fint! Jag och pappa var också in till Uppsala för att hämta hem mamma som var till Danmark, då blev det premiär körning på E4:an och det gick huur bra som helst :))) hihi. Har också vart ut på en springrunda på 6km väldans skönt ska jag säga!

Har en massa fina bilder att dela med mig av, men ganska jobbigt att ladda upp alla, så jag gjorde lite collage för att dela med mig av lite iaf :)) enjoy



Stockholms trippen, med underbart väder så man kunde gå utan jacka :) och lunch i Kungsträdgården! & middag på grymma stället Vapiano! Sen lite övriga fina bilder (:

Igår ännu en varm och solig dag, spenderades ute även hela den dagen :) kikade igenom mammas fynd från Skagen och sen en picnictur ut i blåsippsskogen, myys!!

Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat, men lugnt ska det vara iaf. Har hunnit med att skälla på H&M iaf hehe, rätt ska vara rätt! ;) hehe. Sen passa på att fixa lite påsk inne idag kanske, eftersom solen inte visar sig lika mycket idag, :)  vi får se!

Puss på er!

1a bilden: En bild på någon du umgås mycket med.


Det är många som jag umgås mycket med, som jag har riktigt roligt med och som jag mår bra av både familj & vänner, men här är en av som:
Rebecca en riktig vän som man har gjort mycket skoj med :) ♥ en ganska gammal bild, men det är lite kul för nu kan man sitta och titta igenom alla miljoner bilder, och har en anledning att göra det också! hihi



Listaaa

Jag tänkte ge mig på en bildlista här på bloggen som jag hoppas kommer att slutföra. Kan ju bli lite spännande faktiskt ;)

 

1a bilden: En bild på någon du umgås mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon av dina familjemedlemmar.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Tvilling!

Sitter just nu och fyller i en svarsenkät på nätet från tvillingregistret & Karolinska :) hihi, en sak som inte alla kan vara med på, så det är klart att man är med på det. Ganska kul faktiskt, men också ganska svåra frågor om allt möjligt!

Idag hade jag en minst sagt seg start på dagen, kom inte alls igång + att vi såg en värdelös film på psykologin! Men det blev lite lättare när jag fick tillbaka provet som jag tyckte gick bra -> MVG hihi. Då blev jag glad! Sen rullade dagen på och vi begav oss med klassen till Dannemora där jag & min tvilling :P hade redovisning om gruvorna, och det gick okej, för att vara som det var :) hihi & så fick vi lite smaskig fika av vår fina mentor :))

Ikväll blir det premiär grillning här hemma och hur gått är inte det?!! :D underbart, synd bara att inte vädret är med oss så att vi kan sitta ute, för det har ju verkligen varit såna dagar nu :) Men men det kommer!

Nu måste jag kämpa på med frågor, tog ju sin tid typ 1 1/2 timme :P & sedan ska jag gå över till lite plugg!! Men snart känner jag doften av grillat och då ska jag mumsa gott ;) hihi

Pusss

Let the time go slowly!

¡Hola!

Idag är det en sån där mellan dag, jag känner mig jätte glad, pigg, lugn osv. Och det även fast jag borde vara stressad över att färdigställa min labb, träna på historia guidningen, söka högskola mm. Vet inte varför det kan bli sådana dagar och att det kan vända så snabbt, igår var vekligen en dag som man på kvällen ville ta sig bort, långt bort!. Kan vara för att jag har en bäst famlij och för att jag sitter och lyssnar på RIO soundtrack ;) som jag känner såhär och är allmänt nöjd. (trots pluggandet) hihi

I lördags var jag ju ute och sprang eftersom jag var själv, vilken känsla det var, kände mig olaglig! haha, försökte undvika ställen med folk, men där det fanns så upplevde jag att man var lite udda :P men skönt var det iaf.

Idag har det varit påskförsäljning på skolan och det gick verkligen jätte bra, från att vara ganska otaggad till att bli taggad av alla fina komplimanger och kommentarer vi fick höra idag :) alltid kul! Vi sålde iaf sop slut!!

Men nu ska jag kämpa vidare (: får se hur det går!


Helgen bjöd på mysiga bilder!

Början på veckan:

Dagens outfit! favoriter just nu :)

& dagens fina köp!


PUSS

...

Vill skriva ett inlägg som är värt att läsa, men pallar inte det nu för mitt huvud håller på att sprängas!!
Så återkommer en annan dag när det har lagts sig! Fattar inte, jag har typ 4 uppgifter den här veckan och lite till utöver, och ändå stressar jag upp mig som en jag vet inte vad!! EJ OKEJ

Ett tips gör allt i tid istället för att skjuta det framför er!!

inte en helt vanlig lördag

Hejhej, har precis blivit lämnad helt själv hemma, Linnea begav sig till Uppsala för en utgång som jag tyvärr stod över eftersom jag känner att det är bäst att bli frisk & att jag måste ta det lite lugnt! och nu har mamma & pappa åkt in till Uppsala för att gå på bio, bra att de roar sig, hihi. Så jag är själv nu och tänkte ge mig ut på en spring tur innan solen går ner, vad gör man inte liksom på en lördags kväll ;) hehe. Nej men jag känner att jag måste röra på röva!! Sen gosar jag nog ner mig i soffan :) Kom och gör mig sällskap den som inte är ute och roar sig ikväll, hihi

Igår var vi ju in till Uppsala med klassen och det var riktigt lyckat, superdupergod mat och en klockren bio :D, kunde inte vart bättre :)) Tack Sp08 för det ♥

Lag över lite bilder från telefonen också som jag tänkte visa :)

Den grymt bra matchen i torsdags :)


Mums!!

Min snygga vän Karin :)

Fin fina klassen :)) vi bara muggar & tuggar ;)

Fina Amelie med brills på (:

Fin fina Hanna & Karin :)

Linnea :)



Första fikat ute för iår :)))GOTT!! & varmt var det i solen också =)


Puss på er och hoppas ni får en trevlig lördag!! Det blir ju vad man gör det till, dont forget that :)

Skuuulan!

Hejhej, sitter och skriver om döden så här på fredags eftermiddagen, känns riktigt kul faktiskt, eller inte!! hehe. Men det ska ju göras så då kan man lika bra göra det nu. Snart bär det iaf av mot Uppsala :)) Först ska vi kika runt lite och sen träffa klassen och mumsa kina :D Senare vidare till biosalongen och mumsa popcorn, hihi.

Nej nu måste jag kämpa vidare!! Hörs heej!

Bara för att.. jag är sån

Hej hej, den här dagen blev verkligen mer än lugn, bara en lektion och en väldigt lugn projekt timme ;) Det har varit en väldigt lugn och härlig dag! Plus att våren verkligen är här, all snö är borta från vår gård nu :)) & allt beror på det klockrena vädret, först massa regn, sen sool och sen nu idag blåsten --> allt detta gör så att snön smälter rekord snabbt och det torkar upp, så underbart!

JA det har verkligen blåst idag, det kan nog ingen ha missat, lite läskigt är det eftersom man känner att man tappar lite kontroll på sin egen kropp, men ändå en ganska häftig natur sak! Har också pratat med käre bror idag och peppat honom & Joanna att följa med till Fame på lördag, så nu håller vi alla tummar för det, och hoppas de får med sig några fler också! Är så sugen på att dansa röven av mig :P

Imorgon är det fredag vilket betyder slut på veckan och Kinamat & bio med klassen :D Eftersom vi har biljetter innestående sen mattävlingen, hihi. Vi ska se biopremiären RIO, verkar så himla bra!! Själv har jag laddat upp som en tok med det nya Angry Bird spelet RIO på telefon ;) så är riktigt taggad, så grymt kul vi kommer ha det, hehe. Barnfilm liksom, men oj så rätt för oss!! Hoppas bara att min medvinnare Arvid är frisk imorgon så att vi kan ha kul tillsammans, allihopa!

Alla barn akta er för nu kommer vi i Sp08 och tar över i biosalongen!

Nu ska jag hoppa i säng hade jag tänkt, blev inget städ av rummet idag heller, men det står väl kvar ändå, hihi. Gött tjöt med syster istället och det skadar inte :) tacos, musik och grejer!
Puss på er.



Måste bara säga att jag var lite töntig idag att bli iriterad på min käre far som gick och köpte sig en ARC idag, man vill ju vara ensam om den när man väl har diskuterat, tjatat, pratat och velat fram och tillbaka en lång tid, och så går han nästan mot sig själv och köper en egen.. Men men man kan ju inte rå för att det är den bästa mobilen på marknaden just nu, så det klart han skulle köpa en sån!



Godnatt

Japp då låg man i sängen efter en härlig dag som inte kunde ha slutat bättre än med en vinst :D 6-5 blev ställningen,helt otroligt! Det var lätt den bästa Alunda D3 match jag sett i år. Så där spännande och fartfyllt som man vill ha det :) var tillochmed tvungen att bjuda Linnéa på fika när hon kom hem. Nej men nu ska jag sova, imorgon är det sovmorgon som gäller och sen bara en lektion & lite projektarbete. Gött!! Ps. Första gången jag testar att mobilblogga med nyingen ;) funkar fint de! Synd bara att det inte fungera att lägga upp bilder. Ds.

"Snorgärs"

Det är vad jag har varit idag, hehe. Nej men första lektionen som var filosofi var en pina höll på snora sönder, värkte i hela huvudet (tror hjärnan var full av snor) :P Men fick komma  ut ur klassrummet och andas lite innan det var tillbaka och skriva prov, psykologi provet & det kändes verkligen som om jag kunde det :)) det trodde jag faktiskt inte, men jag  måste erkänna att jag pluggade en hel del också!!
Klickbar!
Efter det skrev vi ut affischer och hängde upp i hela skolan :) mycket fint blev det & kul med beröm! Så nu jäklar hoppas vi att det kommer massa roligt folk till vår STUDENTSKIVA :D Sen lunch och lite ensamt plugg innan jag tog bussen hem med Linnea. Har pluggat en stund nu, och fixat lite med telefonen ;) alltid lika kul! Senare blir det att bege sig till Alunda för att kika på Linneas & Rebeccas match, skojj.

Puss


Gårdagens :) Serious Sally, H&M, Levis *Topp till tå*

Vår!!

Sol, sopade gator, vårblommar ja nu är det faktiskt vår på riktigt!! känns så underbart, jag var ut och fotade lite vårtecken igår också som jag tänkte dela med mig av, så underbart.
Dagen har varit ganska lugn, mycket plugg vilket är kanon, eftersom det är prov som gäller imorgon får se hur det går!

Men nu är det hög tid för sängen och jag är väldans trött + att min förkylning har blivit en aning värre nu eftersom jag är snorig till tusen hehe, men men det går över :)

Vårtecken i trädgården:




Puss på er!

Bilder!

Upptäckte att det blev mycket text i förra inlägget så tänkte lätta upp lite med några bilder, enjoy!

Denna kartong var det en väldigt nöjd tjej som bar runt på i fredags ;)

Högskoleprovet består inte bara av 50min studer att skriva på utan också en heldel raster! hihi
Lördag

Fiina ♥

Rebecca med sitt snygga hår ♥

Hur god mat som helst!! Kan ju tillägga att man inte såg så där bra av maten när man åt den, grym telefonkamera säger jag bara!!

:D

Ja varför inte liksom?! :)

Nathalie (:

Jajjemen!

Majsi & Johannie

En överglad jag & en finis Rebecca

Och sist men inte minst en lycklig vinnare av träningspriset :D helt klart värd den!! ♥

// Från en glad Malin med sin nya ARC :)

Hello!!

Våren är här, dimman har släppt och solen är tillbaka och en blå himmel med den, Spotify ljuder från kökets sqeezebox som styrs via min telefon, via min NYA telefon :D ! Är så grymt nöjd med mitt köp, som jag har väntat på att den, släpptes i torsdags och i fredags blev det av ett köp som inte kunde vart mer planerat (men samtidigt oplanerat) det är verkligen typ världens bästa telefon!!

Ja, i fredags var det verkligen en dag med många känslor, började med ett prov som inte gick bra, men som slutade så otroligt bra!! Först på arbetsintervju som gick klockers, sen träff med Rebecca på stan :) sen mamma, sen telefon köp!! FREDAGS MYS på hög nivå.

I lördags var det dags för högskoleprov, kände redan på morgonen att allt inte var rätt, väl på provet var halsontet ett faktum. Men trots det så gick proven ganska bra, eller ja det är ju svårt och men skönt att ha det gjort och det är faktiskt en speciell känsla att skriva det!
Efter det var det att stressa sönder för att göra sig i ordning inför kvällen, vilken genomfördes hos Rebecca :) Sen bar det av mot folkan för innebandy avslutning, & som vanligt tycker jag att det var super lyckat!! Fina människor det där, innebandyspelarna ;) Det blev god mat & dryck, sen dansa häcken av oss!!

Igår trotsade jag sjukdomen och åkte med in till stan med pappa, kan säga att det var hängigt bak i bilen, men maten på IKEA var bra som vanligt  :P & soffan hemma var skönare än aldrig förr, såg Stockholm - Båstad, sen Taken ***** 5/5 stjärnor rekommenderar starkt!!, kunde inte blivit en bättre avslutning på helgen (förutom sjukstugan)!!

Idag trotsade jag sjukdomen och åkte till skolan vid 10, vilket jag gjorde rätt i eftersom det var en hyfsat lugn dag med bara två lektioner. & två viktiga möten, ett med Uppsala universitets syo som var mycket bra!! Sen ett med studentskive gruppen, äntligen igång (:

Nu på eftermiddagen har jag tagit det lugnt och pluggat en del, fint de!!
Nu ska jag ta tag i mer terapi snack, så snart kan jag allt, bara att höra av sig om man behöver snacka ;) hehe

Puss på er

...

Ångesten har krupit sig på mig nu på kvällningen, har ju inte ens märkt att snön har färgat marken vi igen!! Usch det är så mycket mer jag skulle ha velat göra idag :( har hunnit med en hel del, men inte tillräckligt.. Orkar inte ens tänka på det roliga som jag ska göra, är så himla nere nu känner jag. Saknar någon vid min sida just nu! känner mig svag..

Men ska försöka ta mig samman och hoppa i sängen, så hoppas jag på en bra dag imorgon, prov först -> sen in till Uppsala!! Kommer garanterat bli kanon (men just nu är allt skit! hungrig som ett as också!)

Puss och Godnatt. 

RSS 2.0