Full rulle..

Jag skulle så gärna vilja skriva mer här än vad jag gjort nu de senaste veckorna, jag skulle vilja skriva om allt roligt, nytt, gammalt, roligt, tråkigt, ovanligt som hänt, JA varje vecka erbjuder verkligen allt detta, så himla underbart att det inte ser lika ut jämnt! Jag saknar att skriva av mig här!! Det måste bli en ändring på det, men just nu är det fullt upp så man hinner inte med! Veckorna är fulla av läxor, vilken är den största orsaken. Men det är bra de me ibland, fast jobbigt när det blir för mycket som det är just nu, men jag ska kämpa vidare. Annars är det på topp om man ser bort från skolans "plugg" en stund, & det GILLAR jag :) hihi

Ja jag skulle kunna skriva mycket mer, men just nu har jag tankarna på mitt arbete om Yemen, så får kämpa vidare med det, men jag måste få en ändring på min uppdatering här känner jag!
På återseende..

Puss mina fina ♥

Vill egentligen inte sova..

Japp det här var sista riktiga dagen innan skolan börjar igen, känns skönt på ett sätt, att komma tillbaka i rutiner och komma igång igen men samtidigt så känns det så himla jobbigt. Under dessa 3 veckors ledighet från skolan har jag ägnat minimal tid åt läxorna, och eftersom vi fick så himla mycket som vi skulle göra tack vare praktiken så ligger jag efter en hel del.. tråkigt men sant, har ju vart väldigt tungt att vara på praktik också även fast vissa inte trodde det skulle vara så! Men men jag ska absolut inte stressa upp mig i onödan nu sista söndagen, för bara jag kommer igång så vet jag att det brukat gå ganska snabbt.

Dagen har varit bra iaf, bortsett från morgonens bravader.. Var på Ture kalas som var väldigt lyckat, med goda tårtor och trevligt folk (bilder kommer) :) Sen blev det en sväng till Gränby för att lämna tillbaka mina skor som gått sönder :( fick pengar tillbaka men nu är frågan vad jag villa ha för skor :P men det kommer nog att ordna sig, är trots allt ganska duktig på att hitta saker jag vill ha, fast kanske just bara vid tillfällen då jag inte ska handla ;)

Sen åkte vi vidare (familjen + Joanna) till Vaksalakyrka eftersom det är allhelgonadagen, åå gud så fint det var, har aldrig sett så många ljus, och vilken stor kyrkogård, otroligt mysigt och vackert!! Jag tände dock inget ljus, för jag hat haft turen att undgå tråkigheter som döden i min närhet (förutom katten Findus) men man hade tankar på andra hela tiden, ja det var en vacker och annorlunda stämning ♥

Nej nu ska jag väl ta och sova iaf, tänker man positivt så går det =)
Puss alla fina!

Forget the future and live today..

Morgon kaos!! Inget jag gillar eller rekommenderar...

Men snart beger jag mig till Uppsala ännu en dag, igår för att hälsa på släktingar, fika, hälsa på i ny lägenhet mm :)) & fredags mys med pizza, och en titt på det upplysta Uppsala! Idag in för att fira lite Ture kusin som ska ha namngivnings kalas med tårtor och grejer, kul kul :)

Puss

Torsdag 4/11

Gårdagen var kanon!!! :D Premiär på BJ, Bra i början, lite segare i mitten, bäst i slutet!

Dagen kommentar:
Linnea- Vad tjockt hår du har! va fiint.
Jag- Ja men det är ju för att det är knutar i det= fluff
Linnea- Men varför har du inte det varje dag, det försvinner ju ändå när du duschar!
-Haha, dagens knutar kommer från krogen :P kanske skulle satsa på det fler dagar i veckan ;)

Nej men det blev en lyckad dag igår, först hem till Matilda för att äta och förfesta ;) MYYS, sen vidare till BJ!!
Nu är man ensam hemma, lyssna på musik och ska göra en paj tills mamma kommer hem :) snäll!

PUSSS

RSS 2.0