Ledig dag

:) Glad tjej i solen just nu! Vaknade tidigt och upptäckte att det var ett uf-företag som anmält sig till SM med 2 minuter till godo, kastade mig upp och satte på datorn och letade förbrilt utan resultat! Blev mer och mer orolig så jag mailade Eva och hon lugnade mig rejält "lugn och åter lugn" hehe Tur det så man inte går miste om SM :) Ska nog ringa uf-kontoret senare och höra!

Eftersom jag är ledig idag så tog jag en lång frulle med mamma och pappa, myys!  & nu är vi på väg till Örbyhus för att mamma ska klippa sig, så jag hoppas på lite övningskörning :)

Håll tummarna ;) Puss

Jag ska säga att träningen igår gick helt fantastiskt bra :D & det var sista träningen, hehe, men då är man ju mer än taggad tills det sätter igång igen! Kunde inte ha blivit ett bättre avslut. Tränarna fick sina presenter också (eftersom de är borta från lagfesten på lördag :/ ), och blev huur nöjda som helst, så det är KANON!

GLAD TJEJ

Hej hej, nu har jag äntligen kommit hem från skolan, känns som om jag börjat fastna där varje dag ;) Dagen har varit ganska skön, började med filosofi + psykologi, inte så ansträngande med filosofi väcker många tankar säger jag bara! Idag visades en film om dödshjälp, läskigt men intressant att höra hur andra tycker och tänker. Sen en låång håla. Då fick jag ett mycket bra telefonsamtal, jag ska komma på arbetsintervju på BB på fredag :)) hihi, hoppas hoppas!! Sen var det labb, då vi skulle ta lite blod tester, tycket det är så skoj när man har någon nytta med det man gör, blir så mycket mer intressant då. Jag som aldrig tagit ett stick i fingret klarade det bra och fick fram att jag är A+, lite för originellt kanske :p
På historian satt jag & Linnea kvar själva och jobbade nästan klart :)) Till det tog vi en varsin glass, hihi, fick bli en sandwich (mackorna var slut i kiosken :P haha) Medan vi sitter där och jobbar kommer Anna-Carin och pratar och hon hade rättat funderingarna, det gick tydligen skit bra MVG på hela momentet catching* Och om hon mindes rätt så hade jag full pott :D hihi (känns ju överskattat att skriva hemma när man kan improvisera :P) hehe, så j ä k l a skönt!!

Fick reda på att jag är ledig imorgon också :)) och eftersom det gått så bra att jobba de senaste dagarna bådar det gott om att jag kan få en skön ledig dag, med lite plugg och slapp. hihi, GÖTT
Snart blir är det mat och sen bär det av mot sporthallen för säsongens sista träning!!

PUSS & HEJ

Medan jag står och väntar på bussen hem pratar jag med mamma som var hos farmor och hälsade på, hon frågar om jag skulle prata med farmor, men jag ville inte riktigt eftersom jag vet att hon är svårt sjuk och har svårt att tala och känna igen.. Men mamma ger henne telefonen och hon svarar nästan helt vanligt
, nästan som hon alltid gjort! Det var få ord, men så värdefulla. Jag blev helt varm i hela kroppen, för hennes sjukbild har verkligen varierat.. & nu pratar hon med mig och hon känner igen mig. Mamma sa det att hon nästan inte sagt något till henne! Kan inte riktigt beskriva min glädje!! Vilken stark människa säger jag bara ♥

duktig tjej ^^

Sitter och knåpar lite på naturkunskaps texten om bröstcancer, den är i princip helt klar :)) känns så himla bra, typ första gången det händer att jag har en vecka till godo! Men jag var inte fullt lika duktig att jag glömde mitt usb-minne i skolan så mina planer att göra mer på historian blev där med ganska körda, tur att vi har tid kvar att jobba med den. Annat som jag tycker är bra gjort idag är att jag lyckats pricka av 5st saker på min  To do lista för den här veckan känns riktigt bra :)

Kom precis från middagsbordet som bjöd på hemkokt svampsoppa med nybaktsurdegs bröd (mammas nya grej :) ) Det satt som en scmäck, en riktig tjej middag blev det hihi, myys!

Jag är en glad tjej HEJ!!  puss

Skolan

Hej hej, sitter kvar i skolan nu även fast vi slutat. Ganska skönt ändå eftersom det inte är lika ansträngande nu, så då hinner man fundera på allt man gör :P Kom precis från syon, där jag fick massa ny inspiration, eller ny och ny, men mer inblick i det jag vill syssla med efter gymnasiet iaf!

Annars har skolan varit ganska pressad idag, första lektionen var det funderings skrivning på religionen och den hade man ju förberett bra innan, eller inte! hehe hade planerat och laddat för det igår men så blev det tydligen inte utan typ allt annat än plugg. Men iaf så kändes det som att det gick bra, fick ihop mina argument och totalt 3 sidor, och kände ingen press utan lät bara pennan glöda :) Sen lektionen efter var det dags för svenska föredraget, och det gick väl så där, citerar som läraren sa att det är världens bästa publik så det körde jag hårt på :P Tur att jag har bästa kompisar som peppar en ♥

Nu ska jag försöka jobba lite på historia arbetet för nu har Linnea slutat också, känns som att det är bäst att sitta kvar här och jobba så man får nåt gjort ;) hihi
PUSS

 

Tillägg: Glömde skriva att jag lärt mig att jag hedan efter bara ska ha stödpukter när jag har redovisning!! Vet ju att jag kan texten egentligen (oftast iaf) men endå när jag står där framme så kikar jag i pappren och eftersom jag vill säga allt så blir det bara fel och tror att jag glömt nåt.. bättring på det!!


New look

Tjenare, dagen har flytit på i skola & nu har jag suttit och gjort om på min blogg lite. Är ganska nöjd, men ganska hastat :P Får duga för ett tag! Ikväll är det träning som gäller :) Såg att dom lagt upp lite bilder från mässan i helgen på facebook hehe, alltid lika kul att se 1:an lysa ;)




Visas på Bruksgymnasiets sida :)

En av alla bilder som mamma tog :) Ska lägga upp fler på gojibaret.blogg.se senare!
Nej nu ska jag ta och skriva lite mer på svenska föredraget som ska hållas imorgon, sen blir det middag!
PUSS på er

Ville bara säga att jag är nöjd med mitt långa hår som äntligen blivit långt, men utväxten är skit just nu, längtar som den tills det kommer i lite färg i det!!

Need some more time..

Hej hålla alla fina, den här veckan har verkligen gått med en rasande fart, mycket i tankarna så att jag inte haft ord eller tid över till att blogga. Dock har minimalt med läxor blivit gjorda (känns verkligen inte bra!!..) men desto mer som är gjort med företaget & det kunde nog inte gett en bättre utdelning på allt slit än att vi vann BÄSTA hantverk och blev 3:e bäst i Östhammars kommun på våga vara egen mässan! Det betyder att vi är vidare till SM i Stockholm den 9-10 maj :D Det är mycket annat som har hänt och som jag gärna vill berätta, men det här får räcka för den här gången (nu syns lite livs tecken iaf) Puss på er !

Det kryper under huden på mig

"I want to break free" -lite om hur jag känner mig just nu, tiden går ju så snabbt hinner ju nästan inte med..

Hej hej, nu har även denna helg gått till ett slut :/ lite för snabbt igen tycker jag. Tänk att det är så även fast man vart ledig länge och hunnit med och göra massa saker känner man ändå att allt som skulle göras inte är gjort.. Jag har hunnit med en himla massa plus att jag tagit det lugnt för att vila upp mig & den oroliga magen så är det något som ligger och gnager! Märker det så tydligt när jag börjar slappna av, jag blir lätt irriterad och får ont i magen :/ vill inte ha det så, vill bara njuta och tycka att det jag gör eller det som ska göra är kul, för det tycker jag egentligen innerst inne! Men just nu är det jobbigt.. Det beror dels på att jag inte vet riktigt vad jag ska gör efter gymnasiet och dels på att jag är lite osäker i det jag gör, finner inte riktigt ro i det som ska göras -> MÅSTE bli en ändring på detta!

Igår spelades sista matchen för den här säsongen vilket är tråkigt, men det blev en riktigt kanon avslutning, fick bli en avslutande "ketchup- effekt" vilket resulterade i en vinst med 4-1 :D & sen blev det att ha kul med en del av laget ända till småtimmarna :)) Det började på fiket där vi åt middag och drack lite, sen vidare till lite 'hemmafestande' hos J&J (:  Det var riktigt kul faktiskt, många roliga,fina och bra människor och det är aldrig fel! hihi. Det är så himla kul att umgås så där, alla är innebandy människor så innerst inne är vi lika.. Och personerna som är en närmast vilka fantastiska människor, gör allt så mycket lättare med så lite ♥

Idag har jag tagit det lugna gatan, varit ute och njutit i det underbara vädret, stor shoppat (vilket resulterade i träningvärk i axlar+armar) hehe, sen har jag slappat och tittat på sista avsnittet av Solsidan, tråkigt att inte ha det att se framemot längre, men såg att det skulle ersättas av ett annat, Stockholm-Båstad och det verkar riktigt bra , något som jag kommer tycka om, favvo skådisar från bla. Sommaren med Göran var ju med så :P Lite roligt att det blir ett sånt sammanträffande att den här handlar lite om tennis och filmen som jag såg i fredags Wimbledon handlade också om det, den var riktigt bra, så håller tummarna för att den serien också blir det :))

Imorgon är det egentligen en dag utan skola, men jag ska dit ändå för att baka inför Våga Vara Egen- mässan, kul att träffa min fina kollegor igen, som jag inte sett på en vecka! Kulkul :)

Kände att det blev ett långt inlägg, men det kan vara bra det med ibland.. Lättar upp lite med några bilder :)

En fin & stor havsörn seglade utanför fönstret idag när jag och Linnea åt frukost (svarta pricken i mitten av fotot), så fin och ståtlig att se på :), hann dock inte ta en bild när det var som närmast.

På vår promenad idag, så vi några svanar som kommit vilse. De hade landat på snön :P Syns inte så bra på bilden men de är mitt i mitten.


Sen lite reklam för mässan på torsdag :) Det är bara att höra av sig om man vill ha en VIP- biljett ;)

Puss alla fina!

Lördag

Gårdagen blev en "sjukledig" dag och det kändes inte helt fel måste jag säga ;) Tog tag i massa saker som legat och gnagit i magen på mig, så nu är jag som ny :) hihi Blev skinande fint i huset, på mitt rum och en mega lång dusch igår kväll. Innan det var det massa plugg och tillslut fredagsmys tillsammans hela familjen, med tacopaj och grejer ♥

Linnea testade också att "tatuera" mig lite på ställen hon skulle kunna tänka sig, så nu har man lite fina citat och bilder på olika ställen på kroppen, hehe Men hon var ju iaf duktig ;) ny karriär kanske?! En riktgt mysdag med syster igår, tok, sång och mys ♥

Idag vaknade jag tidigt (tror jag börjar känna mig utvilad) då fixade jag naglarna och bara tog det skönt & var glad för en gångskull när jag klev upp. Sen har vi vart hos mormor & morfar på lite fika, känns lite dumt att man inte är där oftare eftersom vi bor så nära, men det är väl huvudsaken att man har trevligt när man väl är där :))

Snart ropar mamma att maten är klar och sen är det match som gäller, sista för i år faktiskt, så sjukt snabbt allt gått tycker jag. Men nu ska vi verkligen visa vad vi går för för nu KÖÖÖR vi brudar!! :D

Puss på er!

Sovmorgon!

Hejhej, idag blev det en rejäl sovmorgon ska ni veta och den var inte alls planerad faktiskt. Jag skulle gå upp 9 men somnade om och vaknade några timmar senare -> halv 1 haha. Så nu kan man säga att jag är utvilad, och huur pigg som helst :)) Linnea steker plättar och jag fixar lite film (Love and other drugs) och diggar musik. Rebecca har också kommit på besök så detta känner jag kommer bli en bra dag!! :D

Höres, Puss

Tjoho

Glad tjej nästan hela dagen har det varit :) och det är inte fel vill jag lova. Vi fick tillbaka provet på filosofin som jag trodde gick åt skogen eftersom jag inte fattade så mycket av texterna som skulle analyseras, men det resulterade i ett VG+ :D hihi och sen religionsprovet igår gick bra också 3 fel 27/30 så jäklarns vilka glada besked ;) Sen har vi haft lite terapi i skolan också (föreläsning av dramaterapi) Och lite håla och labb. Har även vart duktigt och fixat med företaget utan mina kära kollegor, har fixat namnskyltar, faktablad och räknat vad som fanns kvar i lagret :)hihi. Så det var en ganska skön dag. Men jag och Linnea fastnade vid datorerna på historian, vilket var mindre kul eftersom vi missade bussen -> så det blev kvart i 5 bussen hem.. Men vad gör väl det egentligen, vi är ju lediga imorgon och så är det träning ikväll :D hihi FINT DE!!

Nu ska jag gå och packa & sen hoppa igång pappa lite ;) för vi ska ut och övningsköra innan träning :))
PUSS alla finisar!!

Smart tjej!

Hejhej, nu sitter jag hemma framför datorn och tänkte skriva labb rapport, men smart som jag var glömde jag pappren i skolan :( ej okej! Blir tyvärr ingen på den här heller då! Så nu tänkte jag att jag skulle skriva på global utveckling, men det lämnade jag i skolan eftersom jag tänkt skriva labben.. inte kul. Men det blir väl att hitta på något annat nödvändigt, finns ju så att det blir över ;)

Skoldagen har varit skön, skrev prov första timmen, gick väl sådär vet att jag har några fel men man kan väl inte komma ihåg allt ;D Sen har det rullat på, hålan som var mitt på dagen spenderades ute i solen så underbart, första långa stunden utan jacka ute :) myys! Satt och läste lite och mös med fina klassmates hihi. Jag ÄLSKAR verkligen detta väder, gör mig glad i hela kroppen (: & det skadar ju inte hehe.

Jag och Linnea satsar på en dagens outfit idag ;)

Byxor: Lewis, Tröja: H&M, Kofta: Mango, Halsband/Armband: Pearls For Girls & Pandora

Japp då var det gjort också :)

Hanna & Emelie satt och smaska på en nyhetsglass, såg faktiskt lite lockande ut :)

:D

Underbara solen lyser på skolan.

På väg till bussen blev jag också sugen på glass ;) så jag, Linnea & Hanna tog och köpte alla de nya smakerna av Cornetto :D Så god, absolut den godaste av alla tre, hehe smaskens!

Pappa hade beställt ett mini-tangentbord från Japan, och eftersom man inte behöver betala tull på gåvor, fick han ett fint liten meddelande från Japanerna i form av ett hjärta hehe, sött!

Nu ska jag ta och hitta på något att göra. Puss



Intaryggläge.nu

Idag har det varit en skön dag, var föör trött i morse så mina planer att åka tidigare till skolan för att plugga sprack så jag tog 20 i 10 bussen ;) skönt att få vara ensam hemma och ta det lugnt & fixa med lite av varje :) Skoldagen var kort och lugn, 3 lektioner som var ganska roliga faktiskt. Sen hade vi lite melodifestival allsång innan vi begav oss hem, hihi.

Var möte i dag med innebandyn, ett bra sådant vi talade ut så man fick svar på en del frågor, sen fick vi en lapp med frågor som vi ska fylla i -> mycket bra!! Träningen därefter gick kanon verkligen, benen bara körde och det var roligt :D Kul tycker jag att få ta igen efter den dåliga helgens insatser!! Kvällen har också bestått av massa plugg såklart, religions prov imorgon, så det är bara att hoppas på det bästa, en liten fuskis får man ha med sig så det är ju bra ;)

Men nu ska jag sova känner att jag skulle ha gjort det för typ nyss, eftersom jag varit så trött och haft svårt att sova, men nu ska det gå lätt vill jag lov :) Puss på er.

Tionde helgen år 2011

Det blev ännu en lördags tripp till Stockholm, denna gång till båtmässan i Älvsjö. Åkte dit med mamma & pappa och den var verkligen riktigt roligt att kika på, vilka drömmar att ha en egen Yacht att glassa runt i bland alla stekare ;) Vilka stora och snygga båtar det finns!! Det var också en vildmarksmässa som vi "vandrade" runt i, inte lite sugen man blev där också på att vandra, paddla eller något annat skoj som naturen har att bjuda på, Linnea pratar mycket om det så snart måste det bli av tycker jag :D.
Det blev alltså inget innebandy tittande mig, inte heller någon melodifestival eftersom vi stannade kvar och åt och gick runt lite på Åhlens :) Men lite mys med innebandyspelarna Linnea & Rebecca blev det iaf på kvällen!

Idag har det varit en konstig dag, eftersom jag gjorde minimalt med läxor igår så hade jag lite smått stress i dag när jag vaknade, ville verkligen inte gå upp, allt kändes konstigt, ville göra så mycket samtidigt, städa upp, åka skidor, göra läxor, ta det lugnt, men det blev att åka på innebandy matchen. Det var verkligen något som inte var roligt idag, visst jag var taggad på att spela och fick också spela:) men det var så fel, det gick så fel.. Ja jag orkar inte prata om det men massa besvikelser blev det och en förlust med 0-8 :(

Har hunnit med lite läxor nu på kvällsningen iaf, även lite övningskörning, hihi, & Solsidan såklart -> som för övrigt gjorde mig irriterad idag, OVE skärpning, man glömmer ju bort att andas som du håller på (tur att det sänds på 4:an så man får paus att andas) hehe ;P

Just nu sitter jag och tittar på en film som jag gillar skarpt, Bröllopsfotografen diggar den mycket så rekommenderar den starkt!! :)

Solen har visat sig mycket i helgen, underbart! Våren börjar närma sig nu :) Glajorna åkte på i bilen mot Stockholm, hihi

Det var så fint väder så mamma köpte glass när vi stannade och handlade innan vi kom in till Stockholm (:

Inne i en av båtarna vi var in i :) Så MYSIGT

Fint ska det vara ;)

Man ska inte gå med skor inne på båtarna eftersom det blir smutsigt, så dom tog man av sig innan. I alla fall i dom flesta fallen, men inte här i en av de finare båtarna! - När pappa sa att han kunde ta av sig skorna för att slippa skoskydden, fick han till svar att det inte spelade någon roll för det bli ju så mycket STRUPLUDD hahah så jäkla kul!! Så det blev skoskydd på.

En av alla båtar :)

Det fanns inte bara båtar utan massa tillbehör och mode som hörde till, Måste säga att jag gillar detta mode, så snyggt (men dyrt) Man får sådana känslor till sommaren då speciellt Smögen :) VILL HA!

Efter mässan tog vi en tripp till Söder och åkte i massa små och mysiga gränder, väldigt fint!

Sen tog vi oss en varsin pizza innan hemfärd, mys!


Mamma var så glad idag när jag kom hem från matchen och mådde si sådär, sånt gillas :) Hon hade köpt ett nagellack som hon tyckte om hihi, väldigt fint tycker jag (:

PUSS  ♥

Imorgon är det skola som gäller som vanligt, men då med lite man bortfall då det är 3 stycken från klassen som åkt till England :) Hoppas verkligen dom får/har det kul där nere, men det tror jag absolut att dom kommer få!

En fin bild på Karin & Matilda, Ellen är också med på resan, som är saknade under den här veckan ;) puss på er!!

Hej Hej Hej

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, har faktiskt varit tråkigt utan skrivande, har dels varit ganska tom på både ord och tankar (efter kryssningen) men så har jag verkligen fokuserat på skolan den här veckan och öppnat datorn ett fåtal gånger.. Ska inleda min återkomst med att säga att KRYSSNINGEN ägde, som vi trodde blev den awesome, mycket av allt & helt klockrent med fina människor både gamla och nya ansikten :))
Den här veckan har varit en bra vecka, massa gosigt snack med fina vänner :). Det som har lastat en mycket är de två proven som jag har kämpat mig igenom, natur och samhälle, två stora prov dagarna efter varandra, smarta lärare! eller inte.. Är fortfarande ganska tom på ord just nu känner jag, tror jag tänker för mycket på allt just nu :P och det är bara bra och dåligt, men nu ska jag vila upp mig i helgen och resa mig mer nästa vecka!(börjar bli sent också)

Tänkte trots allt visa lite hur min vecka varit i bilder, för det händer ju saker hela tiden även fast inte allt står här :)) tihi

Silja Line Galaxy, vårt fina kryssninsgfartyg :) skulle inte sitta fel med ännu en resa!

Det blev väldigt få bilder knäppta på båten, vilket är väldigt synd, men så här såg iaf min klädsel ut! Linnet fick jag låna av Karin :) hihi


Semmeldagen har passerat och såklart blev det semla till fika, mums!


Vi har genomfört en bakning med företaget & det gick bättre en någon annan gång, vi blev nämligen sponsrade med ALLA ingredienser till den här omgången :D lyckliga tjejer!!


Lite depp choklad till pluggningen igår skadar aldrig, gottgott.

Klädbeställningen från ABC-gruppen har kommit, & inte bara det nu närmar sig studenten ;)

Hur otroligt fint väder som helst idag, då blir man glad :) Vi fick ett underligt besök av en rakad katt när vi kom hem från skolan, hehe ganska söt (:

Jag och Linnea tog vara på vädret och den lediga känslan och stack ut på en springtur :) den blev runt 1mil inte illa för att vara typ andra ute rundan för iår! Det var riktigt skönt, men också jobbigt, fick så ont i min dumma höft! En bild av Films kyrka i farten :)

Till fredagsmiddag gjorde jag & Linnea soppa och våfflor :D hur gott är inte det då?!

Imorgon ska jag försöka med att göra lite läxor, för att underlätta för nästa vecka. Och så blir det innebandy kikande :) Men först krypa ned i en efterlängtad säng :D (kan ju säga att klockan känns sen, men det blir det tidigaste jag sover på hela veckan, inte bra!!) GODNATT!
Puss

Going against myself the same time i´m doing the right for the moment

Idag har jag känt på sommaren på flera vis, även doftat sommaren. Vaknade av ett underbart väder och kände mig ganska pigg efter min lilla sovmorgon, men den slutade kaosartad :P Var så hungrig när jag skulle äta frukost att jag darrade, vilket resulterade i att jag tappade min favorit penna i golvet så att den gick sönder, lyckat! not.. Sen blir det bättre med mat i magen :) tar det lugnt och går i tid och njuter av vädret. Kommer nästan fram till bussen, kommer på att jag glömde pengarna!! 08:36 och bussen går 40. SPRINGER hem igen och SPRINGER till bussen, och hinner med precis, haha, lyckat kände jag, idag tog det 5 min fram & tillbaka i vanliga fall brukar jag gå bara hem på typ 6 ;)
Väl framme träffade jag Matilda vid simhallen för vi skulle sola (inte bra egentligen eftersom jag har dåliga erfarenheter av hudcancer i min närhet) för jag är så less på den tråkiga bleka färg som man får under vinterhalvåret när jag vet sin gyllne hud på sommaren :) Det var faktiskt skönt man kände ju doften av en sommardag nästan, hihi så nu är jag redo för beachen i helgen på kryssningen ;D

Skolan var lugn, taggade med musik på en lektion, och byggde golv på en annan, ganska bra dag med andra ord ;)

Nu på em. har jag pluggat lite och tagit det lugnt med mamsen och papsen, faktiskt har vi kikat lite på flygresor, så underbart det skulle vara  :) hihi

Nu ska jag åter till ett annat skrivande, Puss hej


Mumsiga middagen för dagen :)

;)


Den här bilden gör mig på så sjukt bra humör, kan skratta länge åt den här kan jag säga! Därför vill jag dela med mig med den just idag. Så jäkla klockren ju. Tagen på Smögen 2009 på en bäst pizzeria, får mig att känna glädje & lycka. Får mig att tänka på sommar, Kungshamn, norrmän ;) och bästa syster så klart ♥


Glömde säga att jag i dessa lägen är så otroligt glad, så glad över att jag har så bra vänner (inkl. syster), man känner att man inte orkar tänka på saken så gör dom det så mycket lättare, man blir glad igen och kommer på andra tankar & det är bara dom som är nära som kan få en att må så bra! Och det är obeskrivligt hur bra det känns! TACK för att ni finns ♥ Ibland räcker det att veta att dom finns där, men också såklart när dom är hos en och förstår det betyder verkligen mycket.

Känner att det var en liten sak som fick mig att tänka på allt detta just nu, för en liten skit grej egentligen, men ibland är det så skönt att bara få ut sig saker som är oväntade och som man gärna vill få ut! Det är ju just i sådana situationer som man börjar fundera och då kan det så lätt att något går snett. Som nu att man börjar tänka negativt om allt möjligt, skolan, innebandyn, hälsan mm. Det är inte så värst bra, inte värt det heller, men nu har jag fått ut lite tankar. Så nu får jag börja se lite positivt på livet igen, för tusan solen sken underbart idag & Svenska skiddamer kirrade Guld. Inga sura miner nu inte, på det igen bara och kämpa, sakta ner farten och göra allt i rätt ordning. Känns redan som om jag fick lite ny energi, tror pulsen gick ner också!

Puss & Kram

Lite smått kluven

Kom hem från träningen för ett tag sen, en riktigt bra sådan :) Kände att jag varit sjuk men jag bara körde ändå. Skolan idag var som vanligt förutom en massa prat och skoj om Kryssningen så jäkla kul och har det någonsin varit så kul att äta mat i vår matsal?! hihi

Har inte gjort mycket på svenskan heller, Fy på mig!!! verkligen inte bra :(

Men ska ta tag i det nu en stund. Kanske äta något, sova, plugga filosofi..  ja det finns en hel del man måste ta itu med känner jag. Är så irriterad över det just nu eftersom jag, allt blir negativt nu när jag är så besviken på mig själv och andra! Känner mig kluven även fast jag arbetat bort känslan. Känner att jag gör någon besviken även fast jag vet att jag inte ska känna så. Jag måste verkligen tänka på mig själv i dessa lägen, jag tycker att jag ställer upp så mycket och kämpar verkligen och så får man detta mot sig att man väljer bort matchen för en kryssning! MEN hur svårt kan det vara, varför bli besviken, jag väljer som jag gör nu och då ska det accepteras tycker jag, andra blir ju det, eller? På senare tid har jag ändå känt mig otillräcklig i liknade situationer, sitter på bänken match efter match, hur många gör det och kämpar på som vanligt egentligen? Känner mig besviken, verkligen! Svårt att förklara känslan men så bra känns det inte iaf!!

Nej tänka på morgondagen kanske, träffa Matildis före skolan :) Myys hihi
Synes Puss

Nej nu räcker det

Nu sitter jag bara och drygar framför datorn känns det som, det går inte direkt framåt med svenskan så jag stoppar där för idag och hoppas på ett mer aktivt arbete från min del imorgon!!
Mellan varven framför min dator och Linneas har jag hunnit tittat på TV och det händer inte så ofta mitt i veckorna, men nu var ju Bygglov i Östhammar så klart att man måste se då ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen, skönt de!

Puss & kram och nyp i stjärten.


PS. Förresten så längtar jag till ännu ett datum nu, 28/3 hihi. Få se om det blir något roligt inköp då ;) DS.

Första mars

Hejsan!
Min plan att gå och lägga sig tidigt hela den här veckan förstörde jag ganska mycket igår, jag fastnade framför datorn och framför Vista prints hemsida, känns ganska ovärt nu när jag tänker tillbaka :( Jag hade bra rabatter och tänkte passa på att beställa visitkorten till företaget, men så blev det inte! lite feghet och för lite pengar var anledningen. Men jag blev nöjd med visitkortet iaf! Jag tittade in på UF:s hemsida också och såg att dom lagt ut placeringen till mässan :D och gissa vilket företag som fick den bästa platsen ;) jo Gojibäret UF hihi, nej men vi är grymt nöjda, fick det vi önskade, 2 väggs monter och en plats i A-hallen!!

Idag har det varit en lång dag känns det som, långa lektioner och ett långt hål. Men det gick bra ändå, vi fick ju ett glädje besked när vi insåg att våra studentmössor hade kommit :D wei! hihi Precis 3 månader innan studenten. Det börjar närma sig nu, läskigt men så kul :) hihi

Nu blir det svenska och filosofi plugg, och det ska nog gå bra. Bara om man kommer in i det såklart ;)
Höres mina vänner, Puss

Här kommer lite bilder från dagens lyckliga stund, hihi


Glada tjejer :)) ♥

Jag och Matildis (:

Jag passar inte så jätte bra i mössan än tycker jag själv, men man vänjer sig väl ;) Jag är himla nöjd med mössans uteende iaf, så jäkla snygg!! =)

RSS 2.0