Trötter

Har suttit framför datorn ett bra tag nu känns det som, har lagt upp lite bildet på fejjs.. Idag har det varit en sån där kanon bra solig dag =) På senförmiddag tog jag, mamma och Linnea en cykel tur ut till släktingar ute i deras sommartorp, alltid lika trevligt och mysig att vara där, helt lungt och stilla, med härliga lantiga lukter ♥  Där bjöds det på rabarberpaj och massa prat i solen.  Sen bar det iväg hem i värmen, väl hemma kände jag för att fixa lite fint, så det blev till att skura lite i badrummet och snygga upp mitt rum. Är riktigt nöjd med båda resultaten ;) hihi

I still keep my fingers crossed for YOU!

Nu bär det av till sängen vill jag lova, har hunnit bli en trött människa nu. PUSS


tummen upp

Nu är jag hemma efter en tripp till Gräsö =) där var det kanon sol och härlig natur att titta på. Vi åkte bara runt lite i bilen och mös :) sen fikade vi på ett jätte fint kafé när vi kom tillbaka till Öregrund, mysmys.

Sedan blev det avlämmning av salamin, där allt gick kanon förutom en lite glömsk person i klassen :P men det löste sig eftersom det finns väldigt snälla flickor i klassen me =)

Nu blir det TV för hela slanten.. först Arga snickaren och sen en film (förhoppningsvis Sherlock Holmes)  :) som jag inte sett sen bion, den är ju bara såå bra :)

Pusshej

:)

Nu har solen hittat tillbaka, det räcker att klaga lite så blir det bra ;)
Idag bär det av till Gräsö, mormor och morfar frågade om jag och Linnea ville förlja med, och det är väl klart =)
Sen blir det utdelning av all salami som just nu står och luktar i garaget, om man tycker att de luktar mycket i kylskåpet, med 1 salami, ska man inte lukta där, haha..
Det är ju onsdag idag vilket också betyder träning, men jag som har dragit på mig ännu en sjukdom får hoppa det idag :(, men får ta igen det en annan dag.

Har även beställt klipptid, det gillas mycket (:
PUSS

D Å L I G T V Ä D E R

Ja vad säger man, vilket väder, jag som trodde det skulle vara sol på sommeren!!.. Idag blir det inte mycket gjort om jag känner efter, salamibeställningen ska förhoppningsvis dyka upp idag, mellan 8-17 var det så det var bara att vara uppe tidigt .. och dom har inte kommit än..  Har suttit vid datorn och försökt att ansluta min pulsklocka, men det går inte! Blir irriterad över att tekniken krånglar hela tiden nu.. (batteriet till datorn är typ sönder också) men men, får väl vänta till pappa kommer :P eftersom jag inte fattar mig på COM portar och sånt..

Har även blivit fökyld igen nu, vilket suger... Pappers högen växer såattsäga ;)

Nu ska jag fixa lite käk till mig och Linnea som är själva hemma nu.. och ja maten får man nog stå för nästan hela sommaren eftersom mamma och pappa jobbar.. Hoppas på lite hjälp från Linnea iaf =)

Puss

bakabakadiggadigga..

Nu står jag i köket efter en helt slapp dag :) bakar bröd för att käka lite lyxigare nu när det är lov ;) Bakning sker samtidigt som Spotify spelas på högsta volym, hehe

Det regnar så det gäller att roa sig :)
PUSS

SOMMARLOV!!!

Ja, då var det äntligen sommarlov och jag har som vanligt varit orkeslös (ellernåt) och har inte skrivit på ett tag, men det känns som det ska bli en ändring på det nu!! Jag har en känsla av att det här kommer att bli en bra sommar, men många roliga händelser =)

Det beror kanske dels på den bra avslutningen vi fick på skolan. I torsdags då det var sista dagen i skolan, var vi först till vår mentor och mös i solen; fikade och lekte lekar -> en av lekarna var tipsrunda om klassen, där jag och Karin tog hem första pris, med 1 fel :) hehe, det roliga är att det var vi som vann förra året mé (Y)

På kvällen blev det grillning hos Karin med nästan hela klassen, gott och mysigt var det där, TACK KARIN! Senare tog vi bussen till Öregrund där kvällen till natten spenderades med riktigt bra människor ♥ På klipporna med solnedgång och värme :)

Det händer såklart hela tiden saker i mitt liv men allt hinner man eller vill man inte skriva ned.. Men Jag känner att just nu mår jag så himla bra, det är sommarlov och jag är så NÖJD med mina betyg (som jag kämpat hårt för ;) & runt omkring mig finns det så himla bra människor också, så just nu är livet på topp =D

PUSS

RSS 2.0