Tankarna är många!!

Nu har det äntligen lugnat ner sig lite i min dumma mage (men ändå inte över), har haft samma symptom idag som jag hade några gånger förra veckan :/ tror jag är allergisk eller nåt liknande.. Men det var bara att gilla läget, går ju bra i skolan när man har fina människor runt omkring sig ♥ men hemma då verker det mer, speciellt när man är ensam hemma..

Men jag har tagit det lugnt, lagade lite wok när jag kom hem, gooootttt!! (& mammas favorit ;) Sen har jag chillat vid datorn i ett tomt hus, gjort lite religionsfrågor också (duktigt) :D Imorgon är det ledigt från skolan, så sköönt måste jag säga för jag har känt att jag inte hunnit med alla uppgifter jag skulle gjort den här veckan, så nu kanske jag hinner det :) och det känns skönt..
Här om dagen pratade vi om stress på psykologin också, kändes som jag kände igen mig ganska mycket på endel av grejerna, framförallt försvarmekanismerna som togs upp och det är ju inte så bra, måste verkligen börja tänka mer och bli mer glad och vara mig själv mer igen (känns som att det kan vara svårt ibland?)  Och så känns det som att den här veckan gott så himla snabbt, känns jätte bra, men det kanske går lite för snabbt när man inte hinner allt man vill!! Det är ju ledigt nu så hoppas det ger nåt.

Vill egentligen hitta på något skoj imorgon, men känns som att allt folk är upptagna ;) men får se vad jag hittar på, kanske borde ta det lugnt!

Måste bara säga att igår hade jag en grym träning, kändes som om allt släppte (med innebandyn) allt gick som jag ville och jag slutade inte kämpa och jobbade hårdare än vanligt, det var så kul och skönt. Det var speciellt matcherna som spelades, tror det var en jäkla vilja inför helgens seriepremiär ;)


Pusss

Godnatt

Idag var det en sån där "jobbiga strumpor" träning, kändes så himla jobbigt ett tag på träningen ingenting ville som jag ville.. Men det vände och det slutade med en bra träning =) bra de! På lördag är det seriepremiär ska bli spännande vare sig jag får spela eller ej!

Linnea kom hem en stund efter mig och hade med sig en påse pizzabullar som hon fått av Rebecca från lördagen bakmys :D Vi var nämligen där hela kvällen och åt mat, busade med Isak och mööös! Iallafall så tog vi dom som lite efterträningengottis :) GÖTT!

Nu ska jag sova, och vakna upp till en förhoppningsvis bra dag ♥

Fikat =)

PUSS

Hej träningsverk!

Precis hemkommen från en ganska kort skoldag, det kändes som det iaf. Först var det som ett litet skådespel, där vi blev indelade i grupper och skulle diskutera om hur ekonomi situationen ser ut runt om i världen med hjälp av lite fantasiländer som lagen skulle spela. Det var faktiskt kul men ibland var det också svårt, höjdpunkten var nog killen som var och hade "spelet" för oss, han var Gottlänning ;) heheh, så härlig dialekt!

Efter det som slutade 12 hade vi typ 45min mattegenomgång, sen idrott =) Det är så kul tycker jag, just idag var det projekttid och eftersom jag, Linnea & Karin jobbar tillsammans blir det så mycket roligare. Eller det är jäkligt roligt när vi är med hela klassen också eftersom det bara är vi 3 tjejer & en massa killar ;) kulkul! Måste berätta att min kropp värker faktiskt lite efter dagens lektion; jag och Karin var ut i spåret, tog 5,5 med backintervaller längs vägen, jobbigt men skönt efteråt. Eller det blev lite styrke övningar inne också, men det är ju kul de mé :)

Nu ska jag ta och plugga lite matte ch försöka hitta någon bra praktikplats, vill ju så gärna göra något inom ekonomi, men vet inte riktigt vad.. Har ett på G men då måste jag hitta ett annat att vara på ena veckan. Det är bara att kämpa på =) I kväll är det träning också, och B-laget har match, jag som ville åka och titta på deras premiär. Men det får bli att hejja på från sin egna träning. Önskar alla där Lycka till!

Juste jag höll på att glömma att skriva att klipptiden är bokad ;) Ska bli skönt att få bort allt slitet!
PUSS

"Oh vilken härlig dag!"

Idag har det varit en såndär vacker höstdag, solen har skint hela dagen och det har varit varmt. Så vi bestämde  oss för att åka och plocka lite potatis, och det blev ju liksom ännu mysigare då. Så vi packade med oss lite picnic och körde iväg. Det blev bara bättre och bättre, vi kom ut på landet och kände goda dofter och såg den vackra naturen, så underbart! Lägger upp lite bilder från dagen och berättar med med hjälp av dom =)



Så här fina var potatisarna

Det var faktiskt ganska mycket folk där, var alltså fler som ville njuta av det fina vädret :) inte bara vi!

Vi fick ihop 127 kg, mycket mycket, och gott kommer det att bli :)

Picknic hade vi med oss, äggmacka till choklad ♥

Jag på "pero"åkern, som mormor säger ;)

Jag och Linnea ville gå tillbaka till "riktiga" vägen och där stötte vi på mycket fint :)

Massa söööta får!

=)


Och kossor , så nu fick vi chansen att klappa kona, inte bara vinka till dom ^^

Nusse (:



Dagen var heltklart härlig, men det brukar oftast hösten vara, torr och varm/kall luft och vacker natur ♥

Hann faktiskt med lite födelsedagsfirande av moster också, sen lite promenix. Men också lite läxläsning och TV tittande har det blivit nu på kvällningen =)

Nu ska jag försöka sova och hoppas på en toppen vecka :) man kan alltid hoppas! Måndagen börjar med lite lek/rollspel på internationellarelationer, hela förmiddagen. Låter spännande iaf.
PUSS

Bilder från Falun

Nu har jag äntligen tagit mig tid att lägga upp lite bilder från Falun, cupen jag var på förra helgen. Jag tycker det var så roligt att spendera en hel helg med mitt kära lag, så jag vill dela med mig av lite foton jag tog :)


Vandrarhemmet som vi bodde på, riktigt coolt, var tvungen att låsa upp 4 dörrar innan man kom i sitt rum ;) så säkert var det.

Det liknade verkligen ett fängelse, massa celler/rum på båda sidor av en stor samlingssal.

Min, Johannas, Jejjes och Renées cell =)

Det var så här hela fängelset såg ut, byggt runt 1845.


Innan första matchen på lördagen, gick vi en liten morgonpromenad för att vakna och eftersom vi spelade i Lungnets sporthall så låg ju Lugnetshoppbacke granne. Så vi var ju bara tvungna att gå och kika lite där ;)

Lite väl nära kanske, men KUL hade vi :) Fick höra senare att man inte fick gå på banan :P

Det var riktigt fint runtom där i Lugnet.

Eftersom det var ett sånt långt uppehåll mellan matcherna hann vi åka och besöka Lager 157 :) hittade lite fint faktiskt. Och det var en häftig byggnad en gammal ullfabrik tror jag det var.

En av matcherna :)

Den vann vi, kan vara tackvare hejjarklacken som satt på läktaren med trummor och sång ;) massa unga stekare hahah

Laget!

På söndagen hade vi två födelsedagsbarn (Sandra & Renée), så klockan 00.10 sjöngs det och fikade massa gott =) Senare på natten blev det bus ;) Så man kan verkligen sammanfatta den här helgen till att det var toppen bra! Lite spel för min del men jag kände mig ändå med i lagen och att jag var behövd. Tack igen för den helgen ♥

Puss

SKOJ!!

Idag har det varit en ganska skön dag i skolan, blev en massa skratt iaf. Haha, så sköna kompisar man har ♥ Nu har jag suttit och kämpat med min idrottsplanering, går ganska bra och är ganska kul, men som alltid är det lite knepigt att komma på saker att skriva, men det går =)

Jag måste också säga att jag känner mig glad idag, rolig skola (förutom lite svåra mattetal), fin höst och fina människor runt omkring mig :)

Puss

Karin, Matilda, Linnea och jag satt och hade väldigt roligt på historian :D haha

Kortis inlägg..

Har kommit hem från en super rolig helg i Falun nu, har även hunnit med en skoldag. Har inte någon ork just nu egentligen att skriva för jag har lagt ner så mycket på mina läxor ikväll ;P hör och hämpnas, hehe. Dock inte så mycket på labbisen som jag hoppats, men imorgon så...

Det betyder inte att jag inte mår bra för att det blev ett kort inlägg utan för att jag börjar bli lite små trött :) För BRA mår jag mina vänner! tihi

Vill del med mig mer om Falun, men det blir i ett senare inlägg :D

Puss

"fängelse rapport"

Sitter just nu och tar det lugnt på Faluns fänhelsevandrarhem, jäkligt coolt ställe det här, sover i små celler med fångevåningssängar ;P haha, men det duger.. Hittills har vi spelat 2 matcher, igår oavgjort 3-3 och idag förlust med 1-3, men snart ska vi iväg och kämpa igen, 3 matcher kvar att spela =) Jag får dock inte spela så mycket (ett byte, på 2matcher) men det är kul att se laget kämpa, och få chansen att hejja, på plats i Falun.

Eftersom dagens första match var 09.00 och vår andra är kl.18.00. Så då har vi fördröjt tiden på lager 157 idag, har aldrig vart där förut, så det var kul & mycket fint fanns det där med. Köpte lite fina kläder =)

Nu ska jag tagga med lite choklad och vila innan vi åker mot sporthallen igen :) PUSS


På gång!

Nu är jag hemma, och har packat klart allt förutom lite picnic :) Känns bra för allt fick plats i min väskan tillslut. Skoldagen gick bra först ett stort håål, med lite plugg ;) sen lite softiga lektioner och massa bus så här på fredagen, det gillas! :)) Synd bara att jag missade idrotts lektionen, men det blir att röra på sig i helgen ändå vill jag lova. Har även "supportmålat" mina naglar, haha, fick låna Matildas grafittinagellack så nu har jag IFK färgerna på naglarna ;)

Nu ska jag gå och fika lite innan det bär av --> FALUN kl. 16.30 :D


Går absolut inte i mer än så där i den väskan. HAHA

Inte så bra bild, men jag säger bara IFK, nu ska vi kämpa brudar!!
PUSS

Goodie!

Idag har det vart en såndär dag som man måste göra allt för annars kanske man inte hinner, men sen har det slutat med att det typ inte blivit någonting gjort.. Kanske inte så jätte bra, men måste ändå erkänna att det jag gjort har varit bra.

Idag i skolan har det vart skolval hela dagen, och eftersom det var vår klass som höll i det hela, så blev det mycket tid åt det. Efter lite krångel och missförstånd slutade det iaf mycket bra tycket jag, det var tyvärr inte lika många som räknat som var och röstade men det var ändå en hel del, iaf de 2 timmarna jag satt och vaktade.
När jag kom hem gjorde jag ett första försök att skriva ihop labbrapporten, gick väl ganska bra men är dess värr inte klar! men men.. Sen åt jag en super god middag =) (mamma är ledig ;) det var nån kyklingwrap som vart i ungen, smaskens.

Sen åkte jag och pappa ut och övningskörde lite, kulkul, det gick bara bra =) det är ju så roligt! Sen har jag kämpa mig igenom packningen till imorgon, inte det lättaste tycker jag, man ska inte ha för mycket som sagt och jag har inte så stor väska heller. Men nu när jag typ är klar så känns det som om allt kommer att få plats :) bara några par strumpor till och mjukisdessen (som hänger på tork) som fattas, sen är det klart. Det var super svårt att veta vad man skulle ha med också men hoppa att det blir bra.

För i helgen köör vi, det kommer bli så jäkla
kul :D
Nu ska jag duscha och sen sova,

PUSS

23:00 Natti

Nu ska jag hoppa i säng, är lite trött faktiskt. Träningen gick bra, kändes så slapp bara, tror vi håller på och spar oss till cupen ;) det blev lite avslappnings mys efter så nu är vi taggade :P hehe. Ett livet problem tills dess är, packningen, inte direkt min starka sida att packa lite och lätt, det brukar ofta bli alldeles för mycket och för tungt;) men ska iaf försöka:) Måste bara fundera högt om en sak, hur lätt kan det uppstå konstigheter egentligen?, varför ha roligt åt andras funderingar, som inte var annat än funderingar? Godnatt! Puss

15/9

Dagen började med sovmorgon , skönt att slippa stressa sov faktiskt till 8 :) sen var det meningen att vi skulle ta 09.10 bussen men det fanns tydligen ingen sådan buss (smart tjej ;) men då fick vi skjuts av pappa istället. skoldagen var bra, hade lite marknadsundersökning först, alltid kul att se vad folk tycker om våra fina produkter =) såg övervägande positivt ut iaf. Sen har det inte hänt så mycket, genomförde en labb.lektion tycker det är ganska kul faktiskt, idag skulle vi undersöka pH-värdet i olika ämnen.
Vi fick även leveransen av de efterbeställda kolorna (36st) och hör och häpnas dom är typ redan slut, haha, gottegris värld vi lever i elleeer? ;) min andel av kakor som jag skulle sälja har också minskat, så det går väldans bra nu med att samla in pengar :D och det gillas skarp speciellt när man ser målet närma sig! Sen fick man skjuts hem också, pappa ringde precis när vi missat vår buss och sa att han var på väg hem :) lyx.

Ikväll är det träning, sista innan Sportnik innebandy cup i falun i helgen =) Kommer nog bli grymt! längtar..
Lag till en länk här på bloggen om man vill följa hur det går för oss på cupen :)
Den underbara solen lyser idag också, man blir glaad (:
PUSS

Bildbomb =)

Hejsan nu var det ett tag sen jag skrev, känns som om jag haft fullt upp, med både skola och innebandy så då blir det långt mellan gångerna. Det har iaf inte bara stått still även fast det sett ut som det. Det har faktiskt hänt en hel del. En resa till syster i Säter för två helger sen, var helt kanon, det var så länge sedan vi träffades nu så det var verkligen roligt att träffas igen. Sen i skolan rullar det på, kanske inte som vanligt nu dessa veckor fram till valet men nästan, det är nämligen min klass som anordnar skolvalet så det har varit massa arbete runt det för att få det genomfört på ett bra sätt, i nu läget har det hunnit vara en "riktig" valdebatt med riktiga partirepresentanter och rikgit moderator (Pia Sehm), 2 föreläsningar och lite annat runt om men valet närmar sig (på torsdag).
Årets SP-challenge har också genomförts, och det var på ett riktigt kanon sätt, mitt lag vann och vi hade verkligen en super kul dag inne i Uppsala :D, både löpning i Botaniska trädgården och strippning i slottsbacken ingick i det hela HAHA... Innebandyn har tagit mycket tid också, både träningar och matcher, kul kul. Sen är det projektarbetet som tagit lite extra tid, det går fort framåt nu :) och det är bara roligt tycker jag, speciellt med mina fin fina kollegor :))

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder, eftersom jag gillar att fota, blir det ganska många ;) Men dom talar mycket för sig och det är roligt att visa =)

Resan till syster 4/9


Eftersom vi pratade om Dragongate i skolan var man bara tvungen att fota ;)


Vackert väder & vacker natur heela dagen lång.
Lärde mig göra fiskbensfläta under den helgen, ville testa den på ngn annan än mig själv:)
Freja
Anton
Tove

Kanske inte speciellt vacker, men vääldigt mjuk även fast den är hårlös

Elmer också han utan hår =)

Ja det var verkligen kul att hälsa på dessa toknissar & syster med man


Innebandy matcher

En DM-match mot Hagunda spelades i onsdagen, jag blev uttagen till truppen men tyvärr ingen speltid, men det var super kul att sitta med och hejja =) Den slutade med vinst 3-2(?) verkligen en spännande match!

I fredags var det träningsmatch mot Hofors div2, även där blev jag uttagen men fick sitta första 2 perioderna, men sen fick jag hoppa in de sista 15 min. det var verkligen kul, svårt att hoppa in mitt i sådär, men jag tycker det gick bra iaf. Matchen kanske inte var lika bra spelad som på onsdagen men det blev en vinst med  7-2.

Mammas födelsedag 11/9

Den inleddes med mysfrukost ((:

Sen började gästerna droppa in, Emma, Ture & Olle var några

Fina bror och Ture



Det blev bara bilder på de smågästerna ;) men det var en bra dag. Det var ju även kulturnatten, men det blev tyvärr inte så för min del, en annan gång.. ;)

Skulle ha spelat ännu en träningsmatch idag mot Alunda div1, men den blev tyvärr inställd, tråkigt men sant.. Nu ska jag njuta lite av kvällen som är kvar =) imorgon har jag sovmorgon, sen vanlig skoldag..
Det blir nog bra det, lite labb och grejjer :)

Pussilipuss :)

Andra september

Igår var jag som sagt på Fredsmuseet och det var verkligen bättre än förväntat :) det var en skön kille som förklarade några av de viktiga mänskliga rättigheterna med hjälp av en film och ta ställnings frågor, jätte bra och intressant sätt =) sen efter det fick man göra ett test i ett coolt "ägg" (någon rund sak av typ gips som man stod i och svarade på frågorna som lös upp med hjälp av en projektor framför en) det är väldigt svårt tycker jag, men det är väldigt bra att diskutera och sätta igång hjärnan ibland =) Jag & Karin fick resultatet att vi var "Spontana och Generösa" Själv tycker jag att beskrivningen till det passade ganska bra in på mig :)) Efter det gick vi alla tjejer som var med från klassen och käka på Kina, mumsigt värre!! Efter det blev det att besöka valstugor och gå runt med afficher från dom på hela stan :P hehe, men det kommer nog bli kanon till skolan :)
På kvällen blev det träning och massa matte plugg som kändes som att det gick bra, men icke! :/

Matteprovet var idag och jag tror jag aldrig kännt mig så tom och dum i huvudet, allt var som bort blåst! :/
Men skoldagen blev bra ändå tycker jag, fick provåka med Karin till bussen också i finbilen :D Resten av dagen har blivit väldigt stillsam, men skönt de också ibland.. Det blev även helt bestämt att vi ska sälja kakor och sånt med klassen, för att få ihop lite extra pengar, kommer bli kanon bra, så nu är det bara att sätta igång att sälja. Det är bara att säga till om man vill KÖPA så att säga ;)




=)



Dagens väder var väldigt konstigt måste jag säga, där kunde man snacka om spöregn!

Vår gård fick ett träd minde idag, fint blev det =)


PUSS ♥

RSS 2.0