2010 blir 2011

Nu sitter vi och myser som tokar här i Danmark efter super 3 rätters middag :) vin och en choklad drink. nu ska vi ut och skjuta raketer i regn och storm :p så kan det gå! Abba är på dansk radion så man känner sig lite som hemma ändå :)hihi Nej nu ska vi gå ut och hoppa in det nya året och skåla i champange! Vi syns 2011. PUSS

Sista natten i Sverige för iår!

Nu ska jag snart krypa ner i en hotelsäng för första gången i mitt liv, vi har oftast annars sovit på vandrarhem eller också på camping, men nu slog vi till med hotell och då var sängen bäddad när man kom in, lyx! När vi kom fram hit till Jönköping åkte vi först runt och kikade lite och hittade en mysig liten pizzeria & det var mumsigt värre :) Sen checkade vi in på hotellet, mycket fint! Sen gick jag och Linnea och provade bastun ;) den funkade prima! Mycket skönt måste jag säga, helt ensamma var vi med, så då åkte telefonen fram så vi fick lite musik till hihi, kul kul! Nu ska det bli lite natt apelsin (var ju tvungen att testa vad hotellshoppen givi för) innan jag somnar :) imorgon blir det att åka vidare till Danmark över broarna den här gången :-) Godnatt Puss

År 2010 i bild

Nu börjar ännu ett år lida mot sitt slut och det känns som om det gått så himla snabbt, speciellt nu i slutet av året då det varit så kämpigt med skolan. Men nu när jag sitter här efter, tror det var det bästa julhelgen i mitt liv (iaf händelserikaste) så kan jag sammanfatta det här året till att det varit överlägset mycket bra, nya upplevelser och lärdomar :). Och eftersom jag varit ganska dålig på att uppdatera här så ska jag sammanfatta det här året i bilder. Det är starka minnen och roliga minnen och lite annat kul som kommer att hänga med mig in i 2011. Men sen är det såklart att man inte har bild på tråkiga och kanske sorgliga händelser som man varit med om, men det känns om att man vill glömma dem och gå vidare in i det nya året med leende på läpparna och hoppas på att det blir få sådana saker då. Men det är klart att det ska finnas motgångar för att få framgångar! Det ska man alltid vara medveten om :)

Nu har jag valt ut lite bilder som jag tycker säger något, minnen av platser eller händelser som jag inte kommer att släppa i första taget :)


Årets Knutmasso i Österbybruk, min livs första träff med en levande smurf, så fiin! :)

Hembakad semla finns det bättre sätt att fira fettisdagen på?!

Jag & Arvid vann matlagningstävlingen i skolan, super roligt! Dock så har priset som vi vann inte används upp ännu, men det ska det bli ändring på, bio med klassen snart :)

Påsken 2010

Årets bästa mat, utan tvekan! Grillning hemma :)

Mys i naturen är aldrig fel, det är så vackert och rogivande!

Fin som växer i vår trädgård.

Nytt för i år var "grillad" pizza huur gott som helst!


Bästa Joannas stora dag, den firades glatt med henne :) ♥

Bästa klassen, som den mesta tiden spenderats med känns det som. Utan dom skulle nog inte skoltiden gått så lätt när det varit så svårt!!

En Ture kusin föddes till en lycklig familj :)

Nicklas Strömstedt i Herrgårdsparken, ångrar inte en sekund att jag och Linnea tillbringade en vacker eftermiddag där, mycket bra!!

Sommaren var underbar, här i Uppsala med Linnea, myys!!

Sen bar det av till Strömstad, en ny favorit plats var funnen, & min sommarönskning gick i uppfyllelse, campingbio med världens BÄSTA film Sommaren med Göran ;) ♥

Talar för sig själv, Sveriges mysigaste stad!!

Kungshamn

Världens bästa syster ♥ mycket mys och tok med henne och det gillas! (oftast iaf ;)

Sommarens största konsert för min del, Kim Larssen i Grebbestad, hur bra som helst högt över mina förväntningar :)

Smögenbryggan, vacker, mysig och en underbar plats!

Förutom det kungliga bröllopet som firades i Stockholm, fick jag vara med på ännu ett riktigt tillsammans med fina Annika :) mycket fint!!

Innebandyn har också tagit mycket tid och det är nästan aldrig fel, en underbart rolig sport :) Här var det på cup i Falun, det roligaste vi gjort med laget på hela året tror jag. Riktigt roligt och lärorikt!

Ny bil

Jag & Linnea 18 år!! Underbart och stort :)

Många många trevliga saker har man hittat på med Rebecca, det gillas mycket! ♥

Krogen besök har hunnits med, kul kul (flera gånger också)
;)

Kärlek till bästa syskonen, vi bråkar och vi har kul, det är blandning som behövs för att man ska hålla ihop, så tror jag. Ni är bäst! ♥

Gojibäret Uf startades, vilket har varit både roligt och jobbigt!

Men med underbara arbetskollegor fungerar det mesta!! :D Bästa Karin & Matilda♥

Novemberkåsan, har jag inte vart på för sista gången! fick en bild på grannen me.

Studiebesök är något som jag gillar, det blev några stycken och det är kul!

Sen kom Julen, först lite julklappsshopping, här i Stockholmen :)

Våran livs första köpta gran ;) väldigt vacker hihi

Alla mina julklappar :D måste säga att jag är suuper nöjd :) Och självaste julafton firades hemma hos moster och var verkligen lyckad!!

Oj vad många bilder det blev, men det är alltid lika kul att titta tillbaka på bilder man tagit :)
Nu ska jag ta och krypa ner i min säng för sista gången det här året, känns ju lite konstigt. För imorgon åker vi mot Danmark, men först ska jag sova min först natt på hotell ;) i Jönköping. Sen vidare mot självaste Danmark och moster, som jag hoppas kommer bli kanon bra, ett bra slut på det gångna året och en bra början på det nya är vad jag hoppas på! Sen har jag tänkt att bli bättre på att uppdatera här också, för jag gillar verkligen att skriva av mig och att dela med mig av händelser och saker i mitt liv :) Hoppas ni hänger med nästa år med ;) hihi

Puss på er alla fina ♥

RSS 2.0