-

:´(  Ledsen, besviken, för ung, för dum...

Nöjd tjej

Det lönar sig verkligen att sitta och nörda vid datorn :P hehe nu har jag filmen hemma :D wii, först blir det hembakad rund pizza, sen film till glass med banan, sen om jag orkar och är vaken kanske lite curling =)

Saknar dig Puss ♥

Bröllopsfotografen kom hit!! ;)

Eftersom Bröllpopsfotografen äntligen kommit ut på DVD vill jag verkligen se den ikväll, såg den på bio för ett tag sen och den är såå bra :) men eftersom jag inte köpt den, och den är uthyrd på både konsum och Ica så blir det väl OS som vanligt ikväll ändå..

(Måste erkänna att jag sitter och vaktar filmtoppens hemsida ifall den kommer in ;) TIHI

Kramilikram

Plugg!!!

Nej nu måste jag ta mig i kragen och göra lite engelska så att jag inte behöver göra så mycket med det nästa vecka ;) 

Imorgon kommer troligen Emmie med familj och hälsar på, senast dom var här var det sommar om jag inte minns fel, ska bli kuul det :)

Hejhopp ♥

Sportlov!!

Ja, nu är det äntligen sportlov :) det har vart en helt kanon början på det me. I fredags var det den efterlängtade kocktävlingen som hr-elever anordnat (deras projekt- arbete) och som klassen anmält sig till eller närmre bestämt, som jag och Arvid anmält oss till ;) vi åkte till Östhammar tidigt på morgonen och när vi kom fram fick vi en varsin smörgås och aplsin juice och träffa på de andra två lagen som skulle tävla :)  sen var det att sätta igång att laga mat, vårt bidrag var: bandspaghetti till ostsås med fläskfilé, svamp och lök i --> vilket ledde till en vinst :D kuul som fan, så nu ska hela klassen på bio någon gång framöver..

Sen har jag vart på bio också med bästa Fredy, vi såg "Farsan" var faktiskt riktigt rolig och bra :) sen har det ju varit sol och det lyfter faktiskt dagen mycket, det gillas :) sedan att det är massa snökaos och skit i övriga Sverige det märks kanske inte så mycket här hemma men det är ju såklart inte kul..

Det är en lite speciell dag idag också, det har redan gått ett halv år, från det att jag träffade en riktigt fin människa för första gången, det är inte dåligt de inte ;) Pussar på det ♥


 

Nu har jag även hunnit med och testa maträtten hemma själv också,
vilket jag inte gjorde innan tävlingen ;)
men den blev helt klart godkänd, både av mig och familjen.

:)

Nu är man äntligen hemma igen efter en lång men kort dag i skolan, började 20 i 12 med prov och det kändes som det gick ganska bra, men man har väl alltid glömt att skriva nån liten detalj som Maria vill ha :P sen fick man sitta och vänta till första extra eng. lektionen vi gick igenom hörövningen en extra gång, känns som att det kommer att ge nåt iaf dom där :)

Träning ikväll vilket gör mig glad =) ny klubba ju..  ♥

Är fortfarande lite undrande måste jag meddela det känns ju så bra men samtidigt så konstigt...

KRAM

Semlansdag :)

Idag är det semeldagen och det firas såklart med semlor, började med en i skolan som var helt OK faktiskt, får godkänt av både mig och Matilda ;) senare bär det av till Uppsala och "fira" vidare tillsammans med bror och Joanna :)

Måste erkänna att vi hade lite skoj på historia lektionen idag, vi hade lite tid över och då märker A-C att det susar i klassrummet, så det slutade med att hela klassen engagerade sig och kom med förslag, haha :D vilket I-lands problem... och det roliga är att vi inte kom fram till något resultat :P

Nej nu ska jag ta mig i kragen och plugga naturkunskap innan maten som luktar gott i hela huset ;)

KRAAM

-

Varför ska det blir så här, varför kan det inte vara ärligt och att man kan förstå? Det är faan inte lätt just nu, vill INTE ha det så här!! kroppen värker =/

Uppdatering

Igår var det en lugn dag i skolan, först sovmorgon sedan bara två lektioner :) När jag kom hem hade mamma bakat semlor :D gottis tottis.. Kvällen spenderades väl i soffan framför tv:n.. Sen nästan det skönaste som finns krypa ner i en nybäddad säng ;) hihi.

Idag blir har vi haft Emma & lill Olle på besök :) senare blir det match mot Storvreta hemma, tagga tagga...

Årets första semla :) mumsigt värre!!



Nybäddat ;)

Semla mys och säng mys, men det skulle ha varit mycket bättre med sällskap ;)                


Nöjd!

Har kommit hem från en mycket mysig middag med laget :) blev premiär ätning av plankstek vilket var ett kanon val ;) suuper GOTT!  Ska snart uppdatera mig på veckans AA- avsnitt.. Sen sovmorgon imorgon vilket gillas, börjar 11.15. Hoppas på en i övrigt bra fredag också ♥
Kram

Glader =)

Ja då var min blogg äntligen klar, har tänkt att ge mig in på det här nu. Tycker det ska bli kul och spännande. Jag tänker inte blogga om något speciellt, utan min vardag och om allt kul som händer i den :) 

KRAM


RSS 2.0