Sommarlov!

Kan man ens nuförtiden säga att man har sommarlov, för egentligen så har man faktiskt haft det sista, eftersom nu är det jobb tider och man är ledig! Men hur som haver så har jag haft en grym början på denna ledighet innan arbetet sätter igång! Umgåtts med familj och underbara vänner så det är helt perfekt :) Som jag skrev i förra inlägget skulle jag fortsätta skriva något om studenten, men tror jag skippar det och väntar på mitt och Linneas studentalbum på FB istället! hihi

Dagarna som glider förbi nu passar mig perfekt, solen skiner och inga större planer eller måsten, helt underbart faktiskt! Jag hinner göra det som man tidigare fått skjuta på, ligga i hängmattan och steka, lyssna på vinden & fåglarna. Umgås med vänner utan begränsning, övningskört inne i storstaden (hihi) ja massa mysiga saker! Imorgon bär det troligen av till mysiga Öregrund eftersom det lovas fantastiskt väder imorgon med :) toppen kommer dat att bli!!

För att liva upp lite till här på bloggen tänkte jag visa lite bilder från i lördag som slutade med en premiär utgång på Hummel, och det var bland de bättre utgångarna jag vart med om iaf!! Tack underbara vänner för det :))

Jag & Linnea redo för att möta upp fina Matilda

Linnea tyckte att jag hade megalångt hår, och det är ju inte fel :)

Öregrundskvällen började med mys på klipporna, med Amelie, Rebecka, Jonte och Viktor :)

Hur mysigt ser inte detta ut?!!

Tack alla som gjorde min lördag! Speciellt underbara vänner :)

Puss alla fina!


Spår av andra:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0